Diplomazápor a Miskolci Egyetemen

Miskolc, Sárospatak – Diplomaosztó ünnepségekre készül a Miskolci Egyetem, június 20-ától 28-áig több mint 1500 végzős hallgató kapja meg diplomáját.

Diplomaosztó ünnepségekre készül a Miskolci Egyetem, június 20-ától 28-áig több mint 1500 végzős hallgató kapja meg diplomáját. Az Állam- és Jogtudományi Kar ünnepségén részt vesz dr. Sólyom László  köztársasági elnök is, aki kitüntetéses jogi doktort avat.

A tanévet a június 28-ai ünnepségen zárja az egyetem. A végzős hallgatók június 25-én este 9 órától búcsúznak el a várostól, a Szalamander, azaz a fáklyás felvonulás a Városház térről indul. A hagyományos, a tanévet kötetlen hangulatban is lezáró egyetemi, kerti ünnepséget június 28-án délután fél 6-kor rendezik.
Az Észak-Magyarország, ahogy az elmúlt években, az idén is közli a friss diplomások névsorát azon a napon, amikor a hallgatók megkapják azt.

Diplomaosztók az egyetemen

Június 20. 10.30 Állam- és Jogtudományi Kar
Június 20. 15.00
Comenius Tanítóképző Főiskolai Kar (Sárospatak, A Művelődés Háza)
Június 21. 10.30
Műszaki Földtudományi Kar, Műszaki Anyagtudományi Kar, Egészségügyi Főiskolai Kar
Június 21. 15.00
Bölcsészettudományi Kar
Június 27. 15.00
Gazdaságtudományi Kar
Június 28. 10.30
Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Bartók Béla Zeneművészeti Intézet0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s