Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE élőben a BOON-on

Akt.:
Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE élőben a BOON-on
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában a már bajnok DVTK a kiesés ellen menekülő Cegléd csapatát fogadta. A mérkőzésről élőben tudósítottunk.

 


Jegyzőkönyv
Labdarúgó NB II. Keleti csoport, 29. forduló
Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE

6 – 1 ( 3 – 1 )

Miskolc, DVTK Stadion, néző: , v.: Farkas Ádám ( Kelemen Attila, Bozó Zoltán ).

Diósgyőri VTK :  Rados – Vadász , Rakovic, Gal, Gohér – Abdouraman –  Dobos, Lippai , Luque – Granát, Menougong. Edző: Benczés Miklós
Ceglédi VSE: Miski – Fekete A., Kurucsai, Buzás, Vincze – Kenderes, Nagy L., Odrobéna, Koncz – Szabó L., Balog. Vezetőedző: Ványi Zsolt


GólszerzőOrdrobéna a 4., Granát a 11., Menougong a 22., Granát a 39., Granát az 54. , Dobos a 67., Menougong a 90.  percben.

Csere: Lippai helyett Arze az 52., Kenderes helyett Nagy T. a 60., Gohér helyett Faggyas a 63., Balog helyett Medgyesi a 70.,  Novák helyett Budovinszky a 76., Koncz helyett Busa a 78.  percben.

SárgalapFekete a 37., Abdouraman a 43. percben

 


Szórakoztatni, a meccsen is

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában szombaton a DVTK a Ceglédet fogadja.

Van, akinek véget ért

Több olyan labdarúgó is van a DVTK csapatában, aki számára ezzel a meccsel véget ért az idény.

tovább »

A DVTK NB II-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét Dudás Hunort arról kérdeztük, hogy a szombati bajnokavatóval kapcsolatos költségeket ki állja, és, hogy ennek a sok programpontnak a megszervezése összességében mekkora tételt jelent. tovább »

Várják Orosházán a DVTK drukkereket

A Békés megyeiek néhány száz vendégszurkolóval mindenképpen számolnak. tovább

“Amíg élek én” – klubverzióba

Miskolc népszerű DJ producere, a ,,totpeti” néven ismert rádiós műsorvezető  a DVTK labdarúgócsapatának sikerszériája és a bajnoki cím megszerzése apropóján elkészítette saját stúdiójában a népszerű ,,Amíg élek én…” című DVTK dal klubverzióját.

Sütemény formájában is testet öltött a DVTK

Miskolc – A színe piros-fehér, tejszínes málnakrémből és hideg túrókrémből készült, piskóta alapon, Dobos lapokból, a tetején marcipán borítással, csak természetes anyagok felhasználásával – ez a DVTK szelet, egy sütemény, amit pénteken délelőtt mutatott be a “gyártó” a miskolci Falánk Fanny vállalkozás tulajdonosa, Balázs Tibor.

Partvonal: Más a mérce

Ahogy a legtöbb diósgyőri szurkolónak, nekem sem adott meg eddig, hogy testközelből átélhettem volna a diósgyőri labdarúgócsapat bajnoki címét. Nem csoda, hiszen 37 éve volt ilyenre példa a klub történelmében. Berecz Csaba jegyzete.

A rendőrkapitány a biztosításról

A Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki meccsel összefüggésben a rendőrségnek is lesz feladata.

Villamospótlók és rásegítő járatok a DVTK rendezvény miatt

Miskolc – 2011. június 4-én, szombaton DVTK bajnokavató rendezvény miatt este 10 órától a villamosok helyett is villamospótló autóbuszok közlekednek, valamint az Újgyőri főtérről rásegítő járatok indulnak a Bartók térig (Zenepalotáig).

DVTK: Deák Bárdos és Aranyosi is a helyszínen ünnepel

Miskolc, Budapest – A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőr – Cegléd találkozóra jól fogynak elővételben a jegyek. Nem is csoda, hiszen hazai pályán is bajnokavatásra, és fiesztára készülnek a Diósgyőr drukkerek.

Szurkolói készülődés a szombati ünnepre

Persze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre.

DVTK: Bajnoki ünnep, kupaátadással

Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek.

tovább »