Diósgyőri strand: tervezési fázisban

Így néz ki jelenleg a Diósgyőri strand
Így néz ki jelenleg a Diósgyőri strand - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Lesz-e a Lovagi Tornák Tere miatt bezárt Diósgyőri strandból valami?

Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője kérdésünkre azt válaszolta, hogy „közeledünk a Diósgyőr-Lillafüred komplex kulturális és ökoturisztikai fejlesztése című, 3 milliárd forint értékű beruházás befejezéséhez. A vár és környékének fejlesztése hamarosan tovább folytatódik a nemzeti várprogram és a modern városok program segítségével”. A részletekről későbbre ígért tájékoztatást.

– A strand a következő fejlesztési csomagban van – ezt már Kiss Gábor, Miskolc alpolgármestere mondta egy szerdai sajtótájékoztatón. – Egyelőre tervezési fázisban van, gondolkodunk, hogy milyen funkciókkal, milyen költségvetési keret terhére tudunk továbblépni. Diósgyőri strandnak lennie kell! Részben a korábbi hagyományokra épülve, de elérhető árakon.

Konkrét időpont még nem hangzott el a strandnyitással kapcsolatban.

ÉM-JLI


Lovagi Tornák Tere: Multifunkciós lovagok és az a megfizethetetlen atmoszféra

Miskolc – Augusztus 20-án birtokba vehetjük a Lovagi Tornák Terét Diósgyőrben. tovább »

Augusztus 20-án ismét gyarapodik Diósgyőr

Miskolc – A hajrájában van a Lovagi Tornák Terének építése Diósgyőrben, ráadásul hivatalosan is bejelentették, hogy augusztus 20-án sor kerül az átadásra. Milyen munkálatok vannak még a következő három hétben hátra? – kérdeztük Lengyel Katalint, a Miskolci Városfejlesztési Kft. igazgatóját. tovább »