Friss hírek

2009.02.07. 14:47

Már leforgatták George Clooney új jeleneteit a "Vészhelyzet"-ben

<p>Április 2-án, a "Vészhelyzet" legutolsó részében szerepel majd újra - és egyben utoljára - a kórházsorozatban a Ross doktort alakító George Clooney és a szerelmét alakító Julianna Margulies - jelent meg a People magazin internetes honlapján szombaton.</p>

A Carol nővért alakító Margulies szerint "Clooney és közte még mindig működik egyfajta kémia, természetesen, mint jóbarátok." Hozzátette: "kilenc éve nem találkoztak, és mégis olyan volt a közös forgatás, mintha egy napot sem töltöttek volna külön."

A 47 éves Clooney-t és a 42 éves Margulies-t legutóbb 2000-ben lehetett látni a sorozatban, amikor újra egymásra találtak egy tóparton. Sokáig úgy volt, hogy egyik színészt sem lehet rábírni, hogy újra szerepeljenek a "Vészhelyzet"-ben, de amikor a Greene doktort játszó Anthony Edwards is igent mondott, akkor Clooney is
elgondolkozott az NBC ajánlatán.

Azt azonban az amerikai tévécsatorna hétpecsétes titokként kezeli, hogy mi történik Ross doktorral és szerelmével a legutolsó epizódban.

Az RTL Klubon is futó "Vészhelyzet" összesen 15 évadot élt meg az amerikai NBC csatornán, a legutolsó részt április 2-án láthatják a tengerentúli nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!