Diósgyőrben nem kötelező a klubkártya

Akt.:
Diósgyőrben nem kötelező a klubkártya
Diósgyőrben nem kötelező a klubkártya
Miskolc – Percekkel ez előtt kapta kézhez a DVTK hivatalosan a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének határozatát, amely szerint az MLSZ a 2015/2016-os idényben nem teszi kötelezővé a klubok számára a szurkolói kártya használatát – írja a DVTK hivatalos oldala.

A fenti döntés alapján a DVTK vezetése úgy határozott, hogy a 2015/2016-os bajnokságban a Diósgyőr hazai mérkőzései klubkártya nélkül látogathatók.

Üdvözöljük a szövetség döntését – mondta el Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője. – Szeretettel várjuk mérkőzéseinken mindazon szurkolóinkat, akik az elmúlt időszakban távol maradtak a Diósgyőri Stadionban megrendezett találkozóktól. Terveink szerint a DVTK Klubkártya mostantól elsősorban egyfajta kedvezménykártyaként funkcionál. A klubkártyával rendelkező szurkolóink a következő bajnokságra szóló bérletük megvásárlásakor az őszi szezonban kettő hazai találkozót tekinthetnek meg ingyenesen.

– Demkó Norbert, DVTK.eu


Labdarúgó NB I – Vegyesen reagáltak a klubok az MLSZ döntésére

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – Vegyesen reagáltak a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő klubok a magyar szövetség (MLSZ) döntésére, amely szerint a továbbiakban az egyesületek határozzák meg, hogy egy adott mérkőzésre szóló jegy vásárlásakor kötelezővé teszik-e a szurkolói kártya használatát. tovább »

MLSZ – Enyhül a klubkártya-rendszer szabályozása

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége úgy döntött, hogy enyhít a tavaly szeptemberben bevezetett klubkártya-rendszer szabályain, s a válogatott mérkőzések szervezőjeként nem teszi kötelezővé a kártyák használatát. tovább »

MLSZ: Nem lesz kötelező a szurkolói kártya

Az OTP Bank Liga 2015-2016-os versenyévadában a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését az MLSZ a szervező klubok hatáskörébe utalja, a válogatott mérkőzések szervezőjeként pedig nem teszi kötelezővé a kártya használatát. tovább »
hirdetés


hirdet�s