Lesz már hol működnie a miskolci szervezeteknek

Akt.:
Miskolc – Több civil és egyéb szervezet is fellélegezhet az év elejével Miskolcon: megoldódik a helyiséggel kapcsolatos gondjuk. Január elsejétől érvényes ugyanis a miskolci önkormányzat azon rendelete, amely útján térítésmentes közcélú adományként jutottak „otthonhoz”.

Az Élhető Diósgyőrért Egyesület a diósgyőri amatőr asztaliteniszezők részére szeretett volna egy helyiséget a Bagolyvárban, az önkormányzat közcélú adományként adott oda az épületben egy földszinti helyiséget határozatlan időre térítésmentesen számukra.

A Szimbiózis Alapítvány egy Augusztus 20. utcai ingatlant kapott meg határozatlan időre, már 10 éve működnek ott egyébként, most járt le a bérleti viszony.

A Napfényt az Életnek Alapítványnak nappali melegedőként funkcionáló, Baross Gábor utcai helyiségei esetén járt le a bérleti szerződése, ezek meghosszabbítását kérte és kapta meg a döntéssel.

A Cinemis Moziüzemi Szolgáltató Nonprofit Kft. egy, a Kossuth utca 11. szám alatti ingatlant szeretett volna használatba venni, ők is közcélú adományként kapták meg használatba.

ÉM-HMDiósgyőr.
BOON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés