Fernando: „Leginkább a gól hiányzott”

Akt.:
Fernando: „Leginkább a gól hiányzott”
Miskolc – „Minden pont sokat ér, és azt se felejtsük el, hogy ma nem kaptunk gólt” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője az Paksi FC elleni 0-0-ás hazai döntetlennel zárult találkozó után.

Fernando Miguel Fernandez Escribano: – Két olyan elsőosztályú csapat mérkőzése volt, akik tudják, mit akarnak játszani. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, de mi tisztább lehetőségeket tudtunk kialakítani. Leginkább a gól hiányzott, Vernes kapufát lőtt, Brković szöglet utáni, és Tóth kapu előtti helyzetét követően megszerezhettük volna a vezetést, de nem sikerült. Mai ellenfelünk jó felfogásban játszott, megszállták a középpályát labdabiztos játékosokkal, ezért nagyon kemény mérkőzés volt. Mindig nehéz a Paks ellen játszani, emlékezhetünk, hogy a Vidi és az FTC ellen is döntetlent értek el. A saját játékosaimmal elégedett vagyok, ha a múlt heti teljesítménnyel hasonlítom össze, akkor sokat fejlődtünk védekezésben, és akkor is, amikor nálunk volt a labda. Ezen kívül ma bátrabban vállalkoztak a játékosok, többször is látni lehetett azt a rövidpasszos játékot, amit elvárok a csapattól. Minden pont sokat ér, és azt se felejtsük el, hogy ma nem kaptunk gólt. A legutóbbi három meccsen összesen egy gólt kaptunk, ami a bajnokság eleji helyzethez képest hatalmas előrelépés. Most két hetünk lesz, hogy felkészüljünk a következő bajnokira, beépíteni az új játékosokat. Egy maraton vár ránk a bajnokság végéig, aminek csak az elején járunk.


Csertői Aurél: – Felemás érzéseim vannak a mérkőzés kapcsán. A játék képe alapján ikszes mérkőzést játszottunk, az eső félidőben az ellenfél többet tett a sikerért, mert kapkodtunk, biztonságra játszottunk, a második játékrészben a mi akaratunk érvényesült. Sok hiba jellemezte a mérkőzést mindkét oldalon, nem számítva a néhány helyzetet, leginkább a mezőnyben folyt a játék. Idegenben felvettük a ritmust, nem könnyű ilyen helyzetben nyerni. Kevés pontunk van, győzelmek kellenek, hogy előre lépjünk. Ma nem sikerült, de sok mérkőzés van még hátra.Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC együttesét fogadta hazai pályán szombaton 19.30 órától Miskolcon. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 6. forduló Diósgyőri VTK vs...Diósgyőr.
BOON.HU


hirdetés