Díjmentes parkolás augusztus 20-án Miskolcon

Akt.:
Díjmentes parkolás augusztus 20-án Miskolcon
Miskolc – 2015. augusztus 20-án a Régió Park Miskolc Kft. felszíni parkolóiban és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.

Ezen a napon nagyszabású rendezvénysorozat keretében megnyílik Miskolc új kulturális színtere, a Diósgyőri vár mellett megépült Lovagi Tornák Tere és Vásártér. Az előzetes érdeklődés alapján a környéken jelentős forgalomnövekedésre kell számítani, ezért kérjük, hogy lehetőleg a közösségi közlekedés eszközeivel, villamossal vagy busszal közelítsék meg a helyszínt. Ezen a napon az MVK Zrt. a könnyebb eljutás érdekében sűríti járatait.

Aki mégis gépkocsival érkezik a helyszínre, az a Régió Park Miskolc Kft. parkolóit aznap díjmentesen használhatja a diósgyőri vár illetve a Lovagi Tornák Tere környékén. Az ünnepségre érkezők a Tapolcarét utca, a Nagy Lajos király útján található, valamint a Bartók-közben újonnan épült parkolót vehetik igénybe, e mellett a környékbeli utcákon is megállhatnak, ahol a KRESZ szabályai azt nem tiltják. Augusztus 20-án a János utcára csak az ott lakók hajthatnak be, a Tapolcarét utcai parkoló tehát a Bartók-köz felől lesz megközelíthető.

Augusztus 21-én pénteken, és augusztus 22-én szombaton a szombati rend szerint díjköteles a parkolás, azaz reggel 8:00-tól 13:00-ig kell fizetniük az autósoknak, a kiemelt idegenforgalmi övezetekben 8:00 és 18:00 óra között. Ez utóbbiakban augusztus 23-án vasárnap is fennáll a díjfizetési kötelezettség 8:00-tól 18:00 óráig.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding, Kommunikációs- és PR vezető –
hirdetés


hirdet�s