Díjlovagló Országos Bajnokság a Lovagi Tornák Terén

Díjlovagló Országos Bajnokság a Lovagi Tornák Terén
© Fotó: Tóth István
Miskolc – Szeptember 8-10. között már második alkalommal rendeznek Díjlovagló Országos Bajnokságot a Lovagi Tornák Terén.

A Díjlovagló Országos Bajnokság hazai viszonylatban az év legkiemelkedőbb, legrangosabb díjlovas eseménye a nemzetközi versenyek mellett.

A megmérettetés a nézőknek is izgalmas látványosság, hiszen vasárnap zenés kűrökben is gyönyörködhetnek azok, akik ellátogatnak a Lovagi Tornák Tere ingyenes versenyeire.

Fotó: Tóth István Fotó: Tóth István ©

A tavalyi átütő siker után ismét a Diósgyőri vár lábánál rendezi meg a díjlovagló szakág az év legrangosabb hazai bajnokságát. A 4-5- 6 éves Fiatal Lovak Bajnoksága, az Amatőr Lovasok Bajnoksága (Könnyű kategória) a Közép-, és a Nehéz kategória Bajnoksága mellett a Magyar Bajnoki címért mérkőznek meg a lovasok.

A rendezők 70-80 lovat várnak a versenyre: a teljes magyar élmezőnyt, közöttük az idei év korosztályos bajnokait, a korosztályos és felnőtt Európa bajnokságokon valamint a Fiatal Lovak Világbajnokságán indult magyar lovasokat.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek