Díjkitűzés – Rablás elkövetőjét keresi a rendőrség!

Mezőkövesd, Sály – A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

Az elkövető 2010. május 10-én 00.00 és 01.00 óra közötti időben behatolt egy a Sály, Toldi úton lakó idős asszony házába, ahol a sértettet bántalmazta, tőle 4.000 Ft készpénzt és különféle használati tárgyakat tulajdonított el. A sértettre a szomszédok reggel találtak rá a lakás padlóján fekve.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000,- Ft. díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni az tegyen személyesen bejelentést a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon (Mezőkövesd, Egri út 2.), vagy a Bükkábrányi Rendőrőrsön (Bükkábrány, Vöröshadsereg u. 34.). Bejelentés tehető továbbá a Rendőrkapitányság 06-49/550-440-es telefonszámán, az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon, vagy bármely rendőri szervnél.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Segítségüket köszönjük!

– B.-A.-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –