Díjkitűzés – Halált okozó testi sértés Miskolcon

Díjkitűzés – Halált okozó testi sértés Miskolcon
Miskolc – Halált okozó testi sértés gyanúja miatt folytat büntető eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy Miskolcon történt bűncselekménnyel kapcsolatban.


Agyonverték az aggastyánt Miskolcon

eszak | 2010.09.27 15:29
Miskolc – Belehalt a sérüléseibe az az idős férfi, akit otthonában bántalmaztak a napokban.

A nyomozás eddigi adatai szerint az elkövető(k) 2010. szeptember 23-án 20.45 órát megelőzően Gyár utcai lakásában bántalmazták a sértetett, aki kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200.000 forint díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni az tegyen személyesen bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon (Miskolc, Zsolcai kapu 32). Bejelentés tehető továbbá a Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán a 06-46/514-500-as telefonszámon, az ingyenesen tárcsázható 107-es, 112-es segélykérő számokon, vagy bármely rendőri szervnél.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Segítségüket köszönjük!

– B.-A.-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -
hirdetés


hirdet�s