Ózd hírei

2011.05.06. 19:15

Az alapvető higiénia hiánya az ózdi Kórházban!

<p>XX. Századi állapotok higiéniai "állapot,,,</p>

Alapvető dolgok hiányát fedeztük fel az Almási Balogh Pál kórházban Ózdon.
A betegek számára külön fenntartott illemhelyek XX. Századi állapotra utaló jelei jelennek meg, mint például: WC ülőkék, csap, toalett papír, szappan, hiánya, illetve piszoár alatti vödör, és még sorolhatnám, ezek az állapotok, fogadják az egészségügybe látogató betegeket, például a sebészeti osztály szakrendelők folyosóján található vécékben.
A megdöbbentő az pedig igazán az hogy az ózdi Almási Balogh Pál szolgáltató Nonprofit Kft. Nyerte el tavaly „ Az év kórháza 2010” díj egyik kategóriadíját. De könyörgöm a WC –be nem néztek be?
Ugyanis az egyik helyen a csap kiépítése sem történt meg a legutóbbi felújítás óta. Ott vajon, hogy mossanak kezet dolguk végeztével a betegek? A megkérdezett női betegek között volt olyan aki azt is felháborítónak tartja, hogy a vécé kagylón nincs ülőke és ez pont ez egy női illemhelyiségben történhet meg!
Egyszóval felháborító, mert hogy várjuk el hogy higiénikusan tisztálkodjanak az emberek, mikor ezek betartására egy egészségügyi intézmény nem ad lehetőséget.


K

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!