Nagyvilág

2014.10.22. 15:56

Videó: Egy új T-Modell született

Egy teljes új közlekedési kategória van születőben, a hoverboard, vagyis lebegő deszka. Ha ez bejön, akkor nem lesz több dugó, gumicsere és sokkal murisabb lesz az utazás.

Egy teljes új közlekedési kategória van születőben, a hoverboard, vagyis lebegő deszka. Ha ez bejön, akkor nem lesz több dugó, gumicsere és sokkal murisabb lesz az utazás. A Hendo nevű cég elkészítette a lebegő járművek első működő prototípusát. Ez akkora áttörés lehet, mint annak idején a Ford T-Modell. Azonban még ez sem hibamentes, hiszen nem működik akármilyen felületen és elég komoly stabilitásgondjai is vannak. De lebeg és rá lehet mászni - egyelőre ez a lényeg. Greg Henderson, a feltaláló nagyon bizakodó, szerinte el lehet az első ilyen gép, amit tömeggyártásba küldenek. A jövőben olyan területeken alkalmazhatják a technológiát, mint a repülés, vonatközlekedés vagy éppen földrengések idején az épületek / hidak felemelése. Tekintse meg ezt a szuper eszközt a videóban:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!