Helyi közélet

2009.01.02. 08:53

Selyemrét: a strandárak. Nincs éves bérlet

<p>Miskolc - Mekkorák lesznek a Selyemréti Strand belépőinek, bérleteinek az árai? – kérdezte olvasónk. Ismeretes: a tervek szerint őszre egy egészen új strand lesz a Selyemréti.</p>

Mekkorák lesznek a Selyemréti Strand belépőinek, bérleteinek az árai? – kérdezte olvasónk, egyrészt az esztendő fordulta miatt, másrészt, mert köztudott: a tervek szerint 2009 őszére szinte egy egészen vadonatúj strand lesz a Selyemréti, ami jó ideje igencsak „csökkentett üzemmódban” működik.

Megtudtuk: 2009 lesz a harmadik év, amikor nem változnak a jegy- és bérletárak. Mindenekelőtt éppen az említett ok miatt, vagyis azért, mert nincs többé a hátsó medence. Egyetlen változás: nem lesz éves bérlet, ami tavaly még volt, 50 ezer forintba került. Minden más változatlan. A teljesség igénye nélkül:

napijegy: 750 forint
gyerekjegy (10 éven aluliaknak) 250 forint
napijegy szaunahasználattal: 1000 forint
négy havi bérlet: 18 ezer forint. (Az évet három részre osztva, vagyis januártól áprilissal bezárólag, májustól augusztussal bezárólag és a harmadik harmada az esztendőnek.)
a 7 alkalomra szóló bérlet 4500 forint
a 15 alkalomra szóló bérlet 9000 forint

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában