Friss hírek

2009.02.04. 13:18

Titokzatos bankautomata: Budapestről lopták az Isaszegnél talált ATM-et

<p>Budapestről, a XVI. kerületből lopták el azt a bankautomatát, amit még december végén találtak meg Pest megyében, Isaszeg és Dány között. Az automatát egy mezőőr találta a két település között egy erdőben. A pénzkiadó automata a sok esőtől a földbe süllyedt, a szerkezet be is rozsdásodott. A gépről jó ideig nem lehetett tudni, honnan származik. Úgy tudni, egy OTP automatáról van szó.</p>

A XVI. kerületből lopták el az Isaszegnél megtalált ATM-et - erősítette meg a Független Hírügynökség információit Kormos endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. A december 30-án megtalált szerkezetet nem sokkal előbb, december 19-én vitték el. A pest megyei rendőröktől ezért nemrég a BRFK vagyonvédelmis nyomozói vették át az ügyet. Egyelőre annyi biztos, hogy az automatát a korábbi ATM támadásokból ismert módszerrel kitépték a helyéről és így vitték el. A vizsgálat tart, jelentős értékre elkövetett lopás miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!