Diáktanárok a katedrán

Diáktanárok a katedrán
Diáktanárok a katedrán
Baktalórántháza – A baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskolában már 3. éve hagyomány, hogy áprilisban diáknapot szerveznek.

Ezen a napon a 8. osztályos gyermekek lépnek a katedrára. Így történt ez az idén is a napokban. Reggel 7.45-kor a diákigazgató, aki ebben a tanévben Bihari Balázs volt, köszöntötte a gyerekeket, bemutatta a diák-nevelőtestületet, ismertette a nap programját és átvette Botos Attiláné igazgatónőtől az iskola kulcsát.

A tanítási órák 35 percesek voltak, amire a diáktanárok lelkiismeretesen felkészültek. A programok a 20 perces szünetekben zajlottak. Volt ping-pong és csocsó bajnokság, futóverseny és kötélhúzás.
A nap fénypontja a tanár-diák kosárlabda mérkőzés volt. A csocsó bajnokság győztesei Szabó Angéla és Laskai Zsófia 6. osztályos tanulók voltak. A legügyesebb asztaliteniszező Jakocska Anna, a legfürgébb futó Rézműves István és Jóni Bettina, az iskola legerősebb kötélhúzó csapata a 6. b osztály lánycsapata volt.

Izgatottan vonult le az iskola tanulóifjúsága és nevelőtestülete a tornaterembe, ahol a kosárlabda bajnokság zajlott. Mindenki örömére a tanárok lettek a győztesek – tájékoztatta szerkesztőségünket Molnár Józsefné, a diákönkormányzat vezetője.

– M. Magyar László –