Diákok foglalták el a polgármesteri erkélyt Miskolcon

Akt.:
A miskolci önkormányzat képviselőinek székét is kipróbálhatták
A miskolci önkormányzat képviselőinek székét is kipróbálhatták - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Az Első Miskolci Lions Klub jószolgálati táborának 27 diákja a miskolci polgármesteri hivatalba látogatott csütörtökön, ahol Alakszai Zoltán, a polgármesteri kabinet vezetője fogadta őket.

A fiatalok Miskolc történetével ismerkedhettek meg, valamint az önkormányzat épületének az új részét is megmutatták nekik. A látogatás egyik izgalmas része volt, hogy a táborlakók a polgármesteri erkélyen készíthettek fotókat. A kilátás elbűvölte a fiatalokat, természetesen készültek szelfik és a szelfibotok is előkerültek.

Mint arról már korábban beszámoltunk: a tábort most először rendezheti meg a miskolci klub. Tavaly megpályázták a táborrendezés három évre szóló jogát és elnyerték. Ennek köszönhetően az idén négy különböző kontinensről érkező diákok két hétig vannak Miskolcon, ezalatt tapasztalatot cserélnek a jószolgálati munkáról, és több olyan miskolci szervezetet, intézményt látogatnak meg, ahol maguk is önkéntes munkát végeznek.

ÉM-NSZR


Fotók: Kamáztak a Lionsos táborlakók

Miskolc – Négy kontinensről érkeztek az Első Miskolci Lions Klub jószolgálati táborába a diákok, akik többek között játékos vetélkedők kereteiben nyernek bepillantást egymás országának kultúrájába, történelmébe. tovább »

Négy kontinens önkéntesei vendégeskednek Miskolcon

Miskolc – Egy évig tartó előkészítő munka után megérkezett Miskolcra a világ minden tájáról az a 27 fiatal, akik az Első Miskolci Lions Klub jószolgálati táborában töltenek el két hetet. tovább »
hirdetés
hirdet�s