Asztrológia

2012.08.01. 11:10

Napi horoszkóp - szerda 2012.08.01.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai napon végre tiszta vizet töltenek a pohárba. Már jó ideje szemezett Önnel, Ön azonban nem érez iránta vonzalmat. Most végre leülnek és beszélnek. Itt az idő, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzák a viszonyukat. Ma sikerül ezt minden sértődés és megbántás nélkül átbeszélniük. Este nyugodt lelkiismerettel térhet nyugovóra, ráadásul megkönnyebbülve, hisz egy régóta tartó félreértést sikerült rendbe tennie.

Bika

04.21-05.21

Az elmúlt napok kedvezőtlen hatásai mára már csökkenni látszanak. Az a rossz közérzet, amely szinte megülte az agyát, múlni kezd. Most ne azon töprengjen, hogy mi van a háta mögött, hanem azon gondolkozzék el, hogy mit kell még megtennie a közeljövőben. Tűzzön maga elé újabb, elérhető, apróbb célokat, melyek teljesítése önbizalmat és magabiztosságot ad és erőt, energiát a mindennapi küzdelmekhez.

Ikrek

05.22-06.21

Enyhül az Önre nehezedő nyomás, végre megnyugodhat egy kicsit. Most már biztos lehet benne, hogy jó benyomást kelt az emberekben. Tisztelettel veszik körül, és a dicséretekkel sem fukarkodnak. Egyelőre korai volna szerelmi kalandokba bonyolódnia. Még nem áll készen arra, hogy kellő lelki erővel tudjon lekezelni egy esetleges csalódást. A siker pedig nincs borítékolva.

[poll id="4"]

Rák

06.22-07.22

Most döbbent rá, hogy milyen közel van a múlt héten oly lelkesen bevállalt munka határideje, körmére ég lassan a dolog. Már éjszaka is nyugtalanul aludt emiatt, reggel pedig határozottan nyomasztóan érezte magát. Egyetlen megoldás van: essen neki a tennivalóknak, és minél hamarabb fejezze be őket, Az idegeskedés, a kapkodás és csapkodás semmire sem jó és nem viszi előbbre az ügy lezárását.

Oroszlán

07.23-08.23

Értetlenül és szédülve szemléli az Ön körül lezajló változásokat. A szinte teljesen követhetetlen és illogikus lépések megzavarják és nyugtalanítják. Még az a szerencse, hogy a jelenlegi helyzetben nem Önnek kell lépnie, mert a jelen szituációban abszolút nem lát tisztán, a kivezető helyes utat pedig végképp nem képes felismerni. A legjobban akkor jár, ha gondolkodás nélkül hagyja magát sodorni az árral. A következtetéseket ráér levonni később is.

Szűz

08.24-09.23

Ismét kegyes lehet Önhöz a szerencse, tehát ragadja üstökön. Itt a kedvező alkalom a vállalkozások beindítására, üzleti befektetésekre, ingatlan vásárlására, függőben lévő ügyek rendezésére, lezárására. A sors megkönyörülhet végre Önön, ha még nincs párja, találkozhat valakivel, aki véget vethet a kínzó egyedüllétnek. Amennyiben párkapcsolatban él, akkor egy könnyed flört dobhatja fel a mai napját.

Mérleg

09.24-10.23

A mai nap eseményei felkavarják az átlagos hétköznapokhoz szokott nyugalmát. Ne hadakozzék, hagyja sodortatni magát az árral. Az ár ellen haladni ugyanis botorság, míg kihasználni a sodrást okos dolog. Egy új ismeretség sok érdekességet tartogat az Ön számára. Csak az a kérdés, hogy egyáltalán akar-e valamit ettől a kapcsolattól. Miért a szerelemre gondol egyből, nem volna jobb egy új barátra szert tenni?

Skorpió

10.24-11.22

Az egyik ember nyaral, a másik három helyett dolgozik. És mit ér el vele? Otthon szemrehányásokkal illetik azért, mert nem intézkedik még a nyaralásról. Nem csoda, hogy Önnek kezd elege lenni a családi megpróbáltatásokból. Nem elég, hogy már alig lát a fáradtságtól, még családi körben sem hagyják nyugton. Holott éppen azért áldozta fel magát, hogy előteremtse a pénzt a majdani nyaralásra.

Nyilas

11.23-12.21

Ügyes tárgyalási technikákkal, jó érvelésekkel növeli a vagyonát. Ha szándékában állt a régi terveit megvalósítani, most tegye meg, a mai nap kiválóan alkalmas rá. Teljesítse a hatóságokkal szembeni kötelezettségeit! A szerelemben ne veszítse el a fejét. Gondoljon az esetleges következményekre is, mielőtt felelőtlenül beleugorna egy egyéjszakás kalandba. Ön egyébként sem adja oly könnyen a szívét, miért tenné ezt a testével.

Bak

12.22-01.20

A gravitáció ma nagyon Ön ellen dolgozik. Ami leeshet, az le is fog esni. Minden kicsúszik a kezéből, még a munkát sem akarja megragadni. Ügyetlensége még a közlekedésre is kiterjed. Éppen ezért könnyen belecsúszik az Ön előtt állóba, a zebrán nekimegy a szembejövőnek. Nagyon figyeljen a forgalmirend-változásokra. Minek is hajtana be egy lezárt zsákutcába? Az elsózott étel már fel sem tűnik, mihelyst újat főzött helyette.

Vízöntő

01.21-02.19

A mai vásárlás után örömmel mutatja meg családjának a „zsákmányt”. Kap ugyan néhány bíráló megjegyzést, de ezzel ne törődjön, bírálni mindig sokkal könnyebb, mint jól és okosan vásárolni. Azért legközelebb nem árt, ha a családtagjait is bevonja, hiszen az egyéni gondból csinálhat közös örömet is akár. A háziállatok a mai napon egy kicsit nyűgösek lesznek, Önre viszont megnyugtatóan hat a bolygók mérséklő hatása.

Halak

02.20-03.20

Ma egyedül Öntől függ, hogy a nap hoz-e valamilyen rendkívüli személyes sikert, vagy sem. Helyre kell állítania a belső egyensúlyát ahhoz, hogy tisztán, de legfőképpen reálisan lássa önmagát és a külvilágot. Így aztán meg tudja győzni a környezetét a szándékai helyességéről és kivitelezhetőségéről. Családjában vagy tágabb ismeretségi körében még azokat is meg tudja nyerni magának, akik eddig szemben álltak Önnel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!