boon-sportoldal

2013.11.20. 13:09

Szurkolóbusz Ózdról Putnokra

Ózd - A korábban elkészült sorsolással ellentétben az Ózdi KC férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság 10. fordulójában nem idegenben, hanem félig hazai környezetben fogadja a Pick Szeged II-t.

Ózd - A korábban elkészült sorsolással ellentétben az Ózdi KC férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság 10. fordulójában nem idegenben, hanem félig hazai környezetben fogadja a Pick Szeged II-t. Az alföldiek csarnokgondokkal küzdöttek, ezért visszaadták az ózdiaknak a pályaválasztói jogot. Az előttünk álló hétvégén azonban a Városi Sportcsarnok korábban lekötött vallási rendezvény helyszíne lesz, ezért az Ózdi KC Putnokon fogadja majd szombaton 18 órától a szegediek második együttesét.

A klub vezetése a piros-kék drukkerek lejutását igyekszik megkönnyíteni, ezért a találkozóra szurkolóbuszt indítanak az ózdi csarnok parkolójából. A járat pontosan egy órával a felnőtt mérkőzés kezdete előtt, tehát 17 órakor indul, és a lefújást követően 10 perccel megy vissza a gömöri városból. A részvételi díj felnőtteknek 800 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forint, amely tartalmazza a mérkőzés belépőjét is. A járat megáll az Ózd-Alsónál lévő buszmegállónál is.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!