Demonstráció Miskolcon – Dr. Kriza Ákos közleménye

Drr. Kriza Ákos
Drr. Kriza Ákos
Miskolc – Fájó szívvel figyeltem a tegnapi nap történéseit, és arra gondoltam, hogy felelőtlen, magukat politikusoknak nevező emberek pár óra alatt tették tönkre mindazt, amit két év alatt a miskolciakkal közösen felépítettünk. Ígérem: azon leszünk, hogy ezt a politikai haszonlesők által kialakított negatív képet újra visszafordítsuk Miskolc polgármesterének a közleménye.

Kedves Miskolciak!

Városunkat és legnagyobb lakótelepünket, az Avast egyesek politikai játszótérnek nézték tegnap. Hiába tiltakoztak ez ellen az ott élők: süket fülekre találtak. Az Avast eszközként használták saját politikai céljaikhoz. Tették ezt annak ellenére, hogy a miskolciak elmondták: a közbiztonság sokat javult az utóbbi időben, és hogy az Avas nem olyan rossz hely, mint amilyen a híre.

Ezt tették tönkre azok, akik csupán politikai haszonszerzésre használták és használják fel városunkat. Miskolcon mindenki nyugalomra vágyik! Azt szeretnénk, ha városunkról, lakóhelyünkről nem ilyen hírek látnának napvilágot.

Fájó szívvel figyeltem a tegnapi nap történéseit, és arra gondoltam, hogy felelőtlen, magukat politikusoknak nevező emberek pár óra alatt tették tönkre mindazt, amit két év alatt a miskolciakkal közösen felépítettünk. Ígérem: azon leszünk, hogy ezt a politikai haszonlesők által kialakított negatív képet újra visszafordítsuk.

A nyugalmat akaró miskolciak nevében felelős magatartást kértem mindenkitől. Köszönöm, hogy így tettek! Köszönöm a rendőrségnek, a hatóságoknak is, hogy szakszerűen biztosították a rendet.

Még egyszer köszönöm a miskolciaknak azt a felelős magatartást, amit tegnap tanúsítottak, hiszen nekik is köszönhető, hogy nem történt atrocitás.

A problémákat ezután is közösen fogjuk megoldani, és a miskolciakkal együtt folytatjuk a megkezdett munkát, az élhető és biztonságos város megteremtéséért.

Tisztelettel : Dr. Kriza Ákos polgármester

Miskolc, 2012. október 18.  A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .