"Demonstráció a közbiztonságért"

"Demonstráció a közbiztonságért"
Miskolc – Pénteken 17.30-tól “Demonstráció a közbiztonságért” elnevezésű rendezvény kezdődik a Jobbik szervezésében a miskolci Városház téren, majd a tervek szerint fél 7-től fáklyás felvonulásra kerül sor a város főutcáján. A történésekről folyamatosan beszámolunk!


19.35: “a cigánybűnözés áldozatainak emlékére” állított emléktábla megkoszorúzása után véget ért a Jobbik által szervezett demonstráció.


19.10: az egykori áruház elé, az Emléktáblához ért a menet; a vonulás közben csak a Zöld nyíl munkálatai okoztak gondot, attrocitás nem történt, fegyelmezett volt a menet. Ifj. Hegedűs Lóránd református lelkész szónokol.


18.50: elindult a fáklyás menet a Városház térről az egykori Centrum áruházhoz.


18.30: Szegedi Csanád, a Jobbik EP képviselője beszél a pulpituson. A szimpatizánsok fegyelmezetten hallgatják, csak egy-egy taps szakítja meg a szónoklatot.


18.15: Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltjének gondolatai után most Volner János országgyűlési képviselő (egykori rendőr) szónokol.


17.55: a Himnusz eléneklése után megkezdődött a demonstráció. Ezekben a percekben Érpatak polgármestere beszél; a felszólalót körülbelül 300 érdeklődő hallgatja.


17.25: a szervezőkkel együtt körülbelül 100-150 ember lehet a Városház téren. A teret a rendőrség kutyás egységgel zárja. Szegedi Csanád EP képviselő a biztosítást végző tiszttel egyeztet ezekben a pillanatokban.


Miskolc – Városház tér – Virágóra

boon | 2008.08.07 16:05
Kerítse hatalmába a Miskolc szívében elhelyezett kamerát és irányítsa kedve szerint! Tartsa szemmel a taxisokat, vagy éppen a padon ücsörgő ismerősét…