Demjén Ferenc meghatódott az idei második MTV Icon előadásain

Több ezren hallgatták meg Demjén Ferenc legnagyobb slágereinek feldolgozásait a siófoki Coke Club strandján szombat este a magyar zenetévé által rendezett, idei második MTV Icon-on.

Demjén Ferenc több dal előadása közben meghatódott, a legjobban Garas Dezső és Törőcsik Mari éneke érintette meg. A két színészlegenda egészségi állapotuk miatt nem lehettek ott az MTV Icon-on, de egy videoklipet küldtek, amelyben a “Várj, míg felkel majd a Nap”-ot énekelték.

Demjén Ferenc és felesége a siófoki szórakozóhely teraszáról hallgatták meg az előadókat. Egyebek mellett a Carbonfools, a Csík Zenekar, a Kiscsillag, az Irie Maffia és Somló Tamás adott elő Demjén-slágereket. A különlegességek közé tartozott Korda György és Balázs Klári előadása, ők egy dj-vel, Andrew J-vel együtt adták elő a “Szerelemvonat”-ot. Az Eric Sumo Band-hez pedig csatlakozott Harcsa Veronika és Kiss Erzsi is. A fináléban az összes fellépő egyszerre énekelte a “Love”-ot.

Demjén Ferenc az előadás közben elmondta: hihetetlenül meghatották az énekesek és ha kell, ő is részt venne egy következő MTV Icon-koncerten.

Legközelebb július 25-én lesz MTV Icon Siófokon, akkor az Edda dalai előtt tisztelegnek majd, és fellép egyebek mellett Deák-Bill Gyula, a Belmondo és a Supernem.