Sport

2014.03.07. 12:07

Nehéz idegenbeli meccs előtt az Ózdi KC

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B-ben Törökszentmiklóson vendégszerepel az Ózdi KC csapata.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B-ben Törökszentmiklóson vendégszerepel az Ózdi KC csapata. A piros-kékek a tavaszi idényben három vereség mellett a sereghajtó Gödöllő elleni, minimális különbségű győzelmet tudják felmutatni, ezért fontos lenne egy jó idegenbeli szereplés. Az alföldi településen azonban évek óta nem nyert az Ózdi KC, a két csapat őszi meccsét is a szentmiklósiak húzták be. Ugyanakkor tudásra a két együttes nagyjából megegyezik, így egy szoros és izgalmas összecsapásra van kilátás.

- A csapat felkészülését továbbra is nehezítik tőlünk független körülmények. Sajnos néhány játékos családi okok miatt most már az edzésekről is rendszerszeresen hiányozik, ami a keret teljesítményére láthatóan rányomja a bélyegét - fogalmazott Szakál György, az Ózdi KC vezeőtedzője. - A Törökszentmiklós egy erős csapat, otthon kimondottan eredményesen kézilabdázik. Ettől függetlenül nem megyünk feltartott kézzel a rangadóra. Számunkra ez egy négypontos mérkőzés, hiszen sűrű az élcsapatok utáni mezőny, amiben szeretnénk minél előbb végezni. Reményeim szerint a fiúk felnőnek a feladathoz, és sikerül feledtetni az elmúlt hetek gyengébb szereplését. Ősszel egy irreális mérkőzést játszottunk mostani ellenfelünkkel, többször vezettünk, végül hat góllal kaptunk ki tőlük. A téli felkészülési időszakban viszont az Avas Kupán egy góllal legyőztük őket, az a mérkőzés inkább mérvadónak számít a két csapat tudása alapján. Ez alapján azt mondom: az adott napi forma és a hozzáállás fogja eldönteni a szombati találkozót.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!