boon-sportoldal

2008.10.13. 17:09

Huszonnégy meccs óta veretlenül

<p>Sárospatak, Tarcal - Nyolc gólt hozó meccsen veszítette el veretlenségét vasárnap a Sárospatak.</p>

Vérbeli rangadó vívott egymással az elmúlt vasárnap a labdarúgó Intersport megyei II. osztály 10. fordulójában a Sárospatak és a Tarcal. A csoport két élcsapatának találkozójának tömör mérlege: nyolc gól, két kiállítás és vendéggyőzelem.

– Bizakodóak voltunk a rangadó előtt, hiszen a találkozót megelőzően kilenc győzelemmel száz százalékosak voltunk – mondta érdeklődésünkre Zsófi József, a Sárospatak edzője. – Tudtuk, hogy jó csapat a Tarcal, ám azt nem tudta elviselni a csapat, hogy nagyon hamar gólt szereztek a vendégek, majd 2-0-nál kihagytunk egy 11-est... Utána hiába szépítettünk, 2-1 után megint válaszolni tudtak, vagyis nagyon jó időben rúgták a gólokat. Az első félidőben kihagyott a védelmünk, a szünet után pedig emberhátrányba, majd valamivel később kettős emberhátrányba kerültünk. Becsülettel küzdöttünk, ám el kell ismerni, hogy jobb csapat volt vasárnap a Tarcal. A célunk továbbra is a bajnoki cím, ám biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk a következő hetekben. Nem csak a vereség, hanem a két eltiltott emberünk miatt is. Nincs vége a szezonnak, és megint bebizonyosodott; vereség nélkül nem lehet végigcsinálni a bajnokságot. Nem szabad leszakadnunk a következő fordulókban, hozni kell a meccseket.

Fantasztikus csapat

Érthetően boldog volt az idegenben 6-2-re megnyert találkozó másnapján is Csehi László, a Tarcal mestere:

„Legszebb emlékeim között fogok erre a meccsre visszagondolni. Az érdem a csapatomé. Azé a csapaté, amelyet fantasztikus játékosok alkotnak. Ugyanakkor a klubvezetők minden olyan feltételt igyekeznek megteremteni, amely a zökkenőmentes működésünket szolgálja. Ezúton szeretném megköszöni lelkes szurkolóink bíztatást is! Egy kicsit hihetetlen, de jó kimondani: huszonnégy meccs óta veretlenek vagyunk! A cél? A minél jobb szereplés! A csoport mezőnye nem sokat változott, dobogó közelben szeretnénk lenni. Jó lenne, ha a veretlenségünk jó sokáig elhúzódna. Az Erdőhorvátit fogadjuk a hétvégén, ami presztízstalálkozó lesz. Eddig ötven gólt szereztünk, a termelésben öt-hat játékosunk van benne. A mindenkori elsőt sokan meg akarják verni, így biztos lesznek még izgalmas meccseink. Ha megnyernénk a bajnokságot, úgy érzem, hogy támogatóink mellénk állnának a megyei I. osztályban is.

ÍGY LÁTTÁK A SZURKOLÓK

A Borsod Online fórumán sok drukker elmondta a véleményét a nyolc gólt hozott rangadóról.

szuper: Gratulálok! Ez gyönyörű volt! Be kell valljam; ezt nem vártam. A Patakot is nagyon jó csapatnak tartom, és azt hittem otthon fognak tudni győzni ellenetek. Részetekről egy x-et is elfogadhatónak tartottam volna a meccs előtt – lehet, hogy Ti is? Ez nagy bravúr! És nem is lehet véletlen, mert ilyen gólarannyal véletlenül nyerni nem lehet. Ez megyei I-es szint ! A Patak egy kis csalódás, mert nagyon jó csapat.

kiko87: A Tarcal jó csapat! Ha mi itt hazai pályán megverjük őket, akkor egy szót se szólhattam volna! De nem volt szerencsénk és megérdemelten nyert a jobb csapat! További sok sikert Csehi Lászlónak! Üdv, Bodnár Krisztián.

tomfek: Nehéz lesz megfogni ezt a tarcali csapatot bárkinek is. Legalább is ma nagyon jó formát fogtak ki. A Patak pedig enyhén szólva formán kívül volt. Jó színvonalú első félidőt láttunk, de a másodikba már ráültek az eredményre a tarcaliak. De ki tudja mi történik ha bemegy a tizenegyes?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!