Debreceni elsőévesek figyelmébe

Debrecen – A Debreceni Egyetem elsőévesei augusztus 21-ig pályázhatnak szociális ösztöndíjra és kollégiumi-diákotthoni helyre.


Hasznos lehet
Az albérletet keresőknek ezúton is ajánljuk www.toplak.hu és www.onlineapro.hu oldalainkat, ahol könnyen-gyorsan találhatnak debreceni házat vagy lakást.

– Fontos, hogy figyelmesen olvassák el a www.koli.unideb.hu oldalon található új szabályzatokat és időben postázzák a jelentkezési lapot a szükséges igazolásokkal együtt – mondta Pilishegyi Péter a Kollégiumi Felvételi és Szociális Bizottság elnöke. 

– A határidőn túl beérkező kérvényekkel a bizottság nem foglalkozik. Az eljárási díj befizetését igazoló csekk fénymásolta nélkül szintén hiábavaló pályázni.

A bizottság ügyfélszolgálati munkatársait hétköznapokon 10-től 13 óráig lehet kérdezni az eljárással kapcsolatban az 52/ 512-920-as számon.

– Természetesen sokan érdeklődnek és vannak, akik a megadott időn túl is telefonálnak, de ekkor már nem tudjuk fogadni a hívásokat, mondja Czumbil Krisztián bizottsági titkár. Számításaink szerint ezer elsőst tudunk elhelyezni a kollégiumokban és diákotthonokban.

Gyakori tévedés a juttatási szabályzat összetévesztése az egyetemi felvételi szabályzattal. A bizottság tagjai ezért is hangsúlyozzák, hogy csak a honlap átolvasása után hívják őket az érdeklődők, akik főleg szülők, mert ezzel önmaguknak is időt és pénzt takarítanak meg.

N.N.S.

Kapcsolódó anyagok:

  • Jó helyet keresnek, alacsony rezsivel
  • Az iskolapadból a “nagybetűs” életbe
  • DEOEC: kapcsolatok és verseny