Friss hírek

2009.08.04. 13:04

Most már biztos: Michael Jackson anyjánál maradnak a popsztár gyerekei

<p>Megállapodtak Michael Jackson családjának és a popsztár két gyereke édesanyjának ügyvédjei: eszerint a több mint egy hónapja elhunyt popsztár mindhárom gyerekének állandó gyámja édesanyja, Katherine Jackson lesz, két gyerek - Paris és Prince - láthatási jogát viszont megkapta biológiai édesanyjuk, Debbie Rowe - számolt be róla csütörtökön az amerikai média.</p>

Michael Jackson-nak három gyereke van: a 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris és a 7 éves Prince Michael II, akit Blanket-nek is hívnak. Azt még a mai napig nem tudni, hogy a legfiatalabb kisfiú édesanyja kicsoda.

Ezentúl a két másik, idõsebb gyereket biológiai anyjuk elõre meghatározott idõpontokban meglátogathatja és egy pszichológust is alkalmaz majd, aki "hozzászoktatja a gyerekeket ahhoz, hogy Rowe ismét belép az életükbe." Több amerikai hírforrás ugyanis azt állítja: a két gyerek nem tudja, hogy Rowe az anyjuk és csak most - apjuk halála után - kerülnek vele kapcsolatba elõször.

A megállapodást állítólag hétfõn fogadják el az egyik los angelesi bíróságon.

Eközben nyilvánosságra került egy olyan videofelvétel, amelyen Michael Jackson Neverland nevû birtokán gyerekeivel játszik és velük együtt énekel lányának negyedik születésnapján. Azt nem tudni, hogy honnan származik a csaknem ötperces felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!