Debrecenben az Irigy Hónaljmirigy

Derbecen – Három nap múlva a poprock-paródiabanda élőben mutatja be legújabb lemezét: ehhez olyan show-t álmodtak meg, amilyen még nem volt Magyarországon.

Három nap múlva a poprock-paródiabanda élőben mutatja be legújabb lemezét. A csapat számtalan arany- és platinalemezzel büszkélkedhet. Legújabb albumuk – a K. O. média – egy hagyományos értelemben vett stúdióalbum, amelyet már régóta szeretnének elkészíteni.

Teljesen vegyes: a Hooligans-től kezdve Bob Sinclaren át Tom Jones-ig sokféle előadó „szerepel” rajta. Természetesen a régi slágerek sem maradnak el szombaton a 19.30-tól kezdődő, Főnix csarnokbeli koncerten.

– Az új lemezt különleges koncerttel ünnepeljük: olyan show-t álmodtunk meg, amilyen még nem volt Magyarországon! –meséli Pite (Piskor Zoltán).

– Az én ötletem volt, hogy a színpad a küzdőtér közepén legyen felállítva. Ezt Budapesten kívül technikailag csak a debreceni Főnix Csarnokban lehet megvalósítani. Úgy tudom, utoljára Peter Gabriel koncertezett hasonló színpadon.

Sokakat érdekel, hogy technikailag hogyan lehet mindezt megvalósítani. Hol futnak a kábelek, hogyan öltöznek majd át a bandatagok? Pite mindenkit megnyugtat: minden részlet ki van találva, öltözködni például a színpad alatt fognak. Azt azonban nem árulta el, hogyan érkeznek majd meg a színpadra. Talán helikopterrel?

Sz.L.