Debrecenbe mehet a DVTK

Akt.:
Két éve az Európa Ligában már volt "hazai pályája" a DVTK-nak a Nagyerdei Stadion
Két éve az Európa Ligában már volt "hazai pályája" a DVTK-nak a Nagyerdei Stadion - © Fotó: Derencsényi István
Miskolc – Nem Nyíregyházán fogadhatja bajnokin a Haladást a Diósgyőri VTK.

Az otthon nélkül maradt Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata mostantól kezdve albérletben kénytelen játszani hazai összecsapásait. A klub ügyvezetője, Szabó Tamás a néhány nappal ezelőtt megtartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, a gárda többnyire Mezőkövesden fogja vívni összecsapásait, ám lehet más helyszín is, amikor ütközés van a két együttes programjában. Az első ilyen a november 19-re kiírt 16. fordulóra esik, amikor a DVTK-nak és a Mezőkövesd Zsóry FC-nek is otthoni találkozót kell játszania (előbbinek a Haladással, utóbbinak a Videotonnal).


Ön szerint mi lesz a Diósgyőri VTK - Haladás mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Az ügyvezető tíz napja úgy prognosztizált, a vasiak elleni 90 percet minden bizonnyal Nyíregyházán rendezik. Hétfőn azonban úgy értesültünk: a Diósgyőr nem a szabolcsi megyeszékhelyen, hanem Debrecenben, a Nagy­erdei stadionban fogadja majd a szombathelyieket jövő szombaton 15.30-tól. Azért, mert a nyírségi létesítményben bizonyos biztonsági berendezések hiányoznak (például kamerák, amiket az NB III-ba való kizárás után leszereltek).

ÉM


Ön szerint sikerül a kiesőhelyről elkerülnie a DVTK-nak az őszi szezon végéig?

Betöltés ... Betöltés ...

Kétmilliárdból építenek csarnokot Diósgyőrben

Kétmilliárdból építenek csarnokot Diósgyőrben

Miskolc – A diósgyőri klub ügyvezetője, Szabó Tamás csütörtökön ismét kiállt a sajtó nyilvánossága elé és több dologról is beszélt.

 

 

Terítéken a DVTK család: az új csarnok és a jegyárak is téma volt

Terítéken a DVTK család: az új csarnok és a jegyárak is téma volt

Miskolc – A klub háttér tulajdonosáról, Leisztinger Tamásról is kérdeztük Szabó Tamást, annak kapcsán, hogy a hazai szállodaiparban jelentős érdekeltséghekkel rendelkező vállalkozó eladni készül házainak döntő többségét, azt firtatván, hogy ingatlan portfóliójának, magyarországi befektetéseinek változása befolyásolhatja-e a DVTK-hoz való viszonyát.