Debrecen és Fradi szurkolók verekedtek össze Gelejnél

Debrecen és Fradi szurkolók verekedtek össze Gelejnél
Többen megsérültek abban a verekedésben, amely a Ferencváros, valamint a Debrecen futballcsapatának szurkolói között tört ki szombaton délután az M3-mas autópálya geleji pihenőjénél.

A Miskolci Rendőrkapitányságra 72 fradi drukkert állítottak elő, a debrecenieket a Heves megyei rendőrök tartóztatták fel. Kihallgatásuk megkezdődött.

Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a debreceni szurkolók Budapestre, a Ferencváros szurkolói pedig Miskolcra igyekeztek, amikor a geleji pihenőnél összetalálkoztak. Szóváltás után egymásnak esett a két gárda, a verekedésnek több sérültje van. Számukról és állapotukról egyelőre nincs információ, a rendőrség egyelőre annyit tud, hogy valaki fejsérülést szenvedett.
Dobi Tamás hozzátette: a csetepaté után a két szurkolói csapat elhagyta a helyszínt, információik szerint a debrecenieket Heves megyei kollégáik tartóztatták fel. Miskolcon 72 FTC drukkert állítottak elő, kihallgatásuk megkezdődött.

Adott feladatot a miskolci rendőröknek egy vonattal érkező fradi szurkoló is. A DVTK vendégeként pályára lépő csapat drukkereit buszokkal szállították a mérkőzés helyszínére. Egyikük azonban kirúgta a busz ablakát. Őt szintén előállították.

-Független Hírügynökség-

Kapcsolódó képek és videók: DVTK-FTC mérkőzés Miskolcon