Daru dőlt egy villamosmegállóra a II. kerületben, senki nem sérült meg

Budapest, 2017. december 12. Villamosmegállóra dőlt daru Budapesten, a Vidra utcában 2017. december 12-én. A 70 tonnás daru munkavégzés közben dőlt rá a 19-es és a 41-es villamosok megállójára. A balesetben senki nem sérült meg.
Budapest, 2017. december 12. Villamosmegállóra dőlt daru Budapesten, a Vidra utcában 2017. december 12-én. A 70 tonnás daru munkavégzés közben dőlt rá a 19-es és a 41-es villamosok megállójára. A balesetben senki nem sérült meg. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest – Munkavégzés közben rádőlt egy 70 tonnás daru a villamosmegállóra a főváros II. kerületében az Árpád fejedelem útja és Vidra utca kereszteződése közelében egy építési területen. A balesetben senki nem sérült meg – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd este a rendőrség honlapján.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Vidra utcát. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit – olvasható a közleményben.

daru2Villamosmegállóra dőlt daru Budapesten, a Vidra utcában 2017. december 12-én | MTI Fotó: Illyés Tibor

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a 17-es villamos nem közlekedik a Széll Kálmán tér és a Bécsi út/Vörösvári út között baleset miatt. A 19-es és a 41-es villamos helyett pótlóbusz jár a Bécsi út/Vörösvári út és a Batthyány tér között. A 17-es villamos helyett a Bécsi út/Vörösvári út és a Margit híd, budai hídfő között a 19-41-es pótlóbusszal, a Széll Kálmán tér és a Margit híd budai hídfője között pedig a 4-es és a 6-os villamossal utazhatnak. A pótlóbusz módosított útvonalon jár.

– MTI –