PR cikk

2019.07.24. 14:57

A modern üdülővilág “szíve”

Ideális családok és nagyobb társaságok számára, és manapság az utazók kedvelt szálláshely formája. Mi ez...? Szabad a gazda..? Persze, hogy az apartman!

Már a neve is árulkodó, ugyanis a francia “appartement” szóból ered, amelynek jelentése: gazdagon felszerelt lakosztály.

Te is szeretsz úgy nyaralni, hogy saját “házad” van az eltöltött idő alatt? Olyan, mintha otthon lennél, mindezt azonban egy teljesen új, komfortos, praktikusan berendezett, esetleg luxus környezetben.

Az, hogy milyen hely mellett döntünk, nagyban meghatározhatja ottani élményeinket. Egy rosszul elsült választás kellemetlen emlékeket eredményezhet, ezt pedig senki nem szeretné.

Szóval, legyen jó forrásod. Azt hiszem, az apartman.hu ideális erre. Itt Magyarországon belül több mint 5100 lehetőség közül választhatsz. Tarts velem egy kis körútra, ahol országunk legkeresettebb nyaralóhelyeinek apartmanjait fogom megmutatni neked!

Annamária Apartmanház – Hévíz

Gyönyörű kerthelyiséggel, szalonnasütési, bográcsozási és grillezési lehetőséggel nyer meg. A zöldes környezetével és a max. 3 fős szobával családias hangulatot áraszt. Saját parkolóval, babaetetővel és kis teraszával teszi még kellemesebbé napjaid.

Blue Mediterran Apartmanház – Balatonfüred

Sajátos lazaságával téged is magával ragad. Parkolóval, kerthelyiséggel rendelkezik és 4 max. fős szobával. Kitűnően felszerelt, minden igényt kielégít. A délutáni “sütkérezéseket” pedig az udvari medence támogatja.

Riviéra Apartmanház – Siófok

Igazi olaszos hangulat Magyarországon! Nagycsaládos kalandok elsőszámú támogatója egy 10 fős apartmanház, megannyi extra szolgáltatással a közelben. Van itt fitness, biliárd, squash, strandröplabda, strandfoci, hajózás, vitorlázás, strandfoci és még lovaglás is! Mindez luxus környezetben!

Diána Apartmanház – Keszthely

Saját parkoló és 5 fős szoba. Van itt még minigolf, tenisz, asztalitenisz, uszoda, strandröplabda, kosárlabda, hajózás, vitorlázás, vizibiciklizés, hőlégballonozás, horgászás és túra lehetőségek is. Szóval bármi is érdekel, itt megtalálod! Kisággyal és asztali etetőszékkel is rendelkezik a gyermekek számára.

Private Wellness Apartment – Pécs

Amennyiben wellness szolgáltatásokkal bővített apartmant keresel, itt a helyed! A szoba 2 főnek ideális. Saját parkolója, saját strandja és kerthelyisége van. A kényeztetés szolgálatában az infraszauna, a finn szauna, az ülőmasszázs, a masszázsfúvóka és a medence segédkezik. Ezenkívül túrázhatsz is!

Anna Apartman Rózsadomb – Budapest

Szereted a nyüzsgést? Budapesten rengeteg apartman vár kiadásra. Ezen panorámás szálláshelyen 4-en is elfértek! Saját parkolóval, tetőkerttel és napozóterasszal rendelkezik.

A felsoroltak csak töredékei a kínálatnak! A döntés a tiéd. Dönts úgy, hogy jól választasz. Csak jót, jó helyről!

(PR cikk)

Címkék#alh_boon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!