Dalaid slágerré válnak a BOON-on

Jelentkezzetek!
Jelentkezzetek!
A szervezők tehetségkutató rendezvényt, mi a népszerűséget nyújtjuk megyénk zenekarainak. Kattints és hallgass bele azokba a dalokba, amit csak itt a Boon -on ismerhet meg több ezer ember. Ha zenélsz, hallasd a hangod, hozd be a dalod!

A zenekarokat és anyagaikat megtaláltod: ITT

 

Az Ifi ház betelt

Hivatalosan csak péntekig jelentkezhettek a fiatal zenekarok, az Ifjúsági és Szabadidő ház által szervezett Tavaszi Diáknapok leghangsúlyosabb rendezvényére, a zenei tehetségkutatóra, amit lapunk és a Borsod Online támogat. De azt sem utasították vissza,aki néhány nap csúszással érkezett – tudtuk meg Makár Richárdtól az esemény főszervezőjétől. – Az óriási érdeklődés miatt a verseny a meghirdetett időpontnál hamarabb, délelőtt tíz órakor kezdődik, mert ilyen sok zenekart egyetlen nap alatt nem egyszerű feladat felléptetni sorolta -.

Mi nem állunk meg félúton

Nap, mint nap jönnek szerkesztőségünkbe újabb zenekarok. Az óriási érdeklődés miatt meghosszabbítjuk a jelentkezési időt. Továbbra is várunk minden megyénkhez kötődő zenekart, zenészt, aki élni akar az egyedülálló lehetőséggel, hogy ezrek hallgathassák dalaikat itt a Boon –on, ahol a jelentkezés lejárta után látogatóink szavazata dönti el, ki kapja az Inform Média különdíját. Kattins és hallgasd, ismerd meg a Boon slágereit, és segítsd majd szavazatoddal kedvenc zenekarod a sikerhez. A legnagyobb nyeremény mégis a népszerűség, most olyan dalok válhatnak slágerré, amit csak kevesen ismernek. Megyénk leglátogatottabb internetes portálján a Boon -on felfigyelhetnek rájuk szervezők, producerek, menedzserek és bárki, aki ebben a szakmában számít.

JA