Sport

2012.09.07. 19:56

Diósgyőri VTK: Pénteken se Rudolf, se senki

Miskolc - Dudás Hunor, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatóját pénteken este azzal kerestük meg, hogy egy korábban tett nyilatkozatában arra kérte a diósgyőri drukkereket, hogy péntekig legyenek türelemmel, akkor talán lesz bejelenteni valójuk, játékos szerződtetés témakörében.

Miskolc - Dudás Hunor, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatóját pénteken este azzal kerestük meg, hogy egy korábban tett nyilatkozatában arra kérte a diósgyőri drukkereket, hogy péntekig legyenek türelemmel, akkor talán lesz bejelenteni valójuk, játékos szerződtetés témakörében.Mint arról már korábban beszámoltunk: nagyon erősen tartja magát az a hír, hogy a DVTK is szeretné megszerezni a 27 éves, 23-szoros magyar válogatott csatárt, Rudolf Gergelyt, aki szabadon igazolható. Ezt az információt sem a játékos, sem a DVTK vezetése nem támasztotta eddig alá nyilatkozataival, mint ahogy azok az értesülések sem nyertek megerősítést, hogy Magyarországon a Győr és a Videoton is szívesen látná soraiban a támadót (igaz, utóbbi klub kiadott egy ezzel kapcsolatos cáfolatot, amelynek a valóságtartalmát Győrben és Diósgyőrben is többen megmosolyogták).

– Abban a korábbi nyilatkozatomban úgy fogalmaztam, hogy talán pénteken lesz bejelenteni valónk, de most azt kell mondjam, hogy ez mégsem így lett, indokolt volt pár napja a feltételes mód használata – válaszolta érdeklődésünkre Dudás Hunor, aki arra a kérdésünkre, hogy Rudolf Gergelyről van-e szó, a következőket mondta: – Neveket eddig sem említettem a tárgyalási szakaszban, és most sem fogok, annyit talán elmondhatok, hogy egy csatár ügyében folytak, folynak az egyeztetések, de úgy látom, hogy a hétvégén ez már aligha realizálódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!