Friss hírek

2009.06.30. 17:01

LABDARÚGÁS - Az eltiltását töltő Moggi a Bolognánál dolgozik majd

<p>Átigazolási tanácsadóként dolgozik majd a Bolognánál a Juventus korábbi igazgatója. Ezt maga Luciano Moggi erősítette meg kedden. A szakembert nemrég évekre eltiltották a labdarúgástól az olasz bundabotrányban játszott szerepe miatt.</p>

Luciano Moggi nem hivatalos beosztásban lesz a klubnál, így tudja kijátszani az ellene hozott bírósági határozatot. Elmondása szerint egy szebb jövő építésében segít a csapatnak. "Abban segítek a Bologna elnökségének, hogy új befektetőket és játékosokat találjanak" - magyarázta.

Az olasz média korábban azt híresztelte: Moggi még üzletrészt is vásárol a klubban, hogy még nagyobb befolyást szerezzen, de ezt a szakember határozottan tagadta, azt mondta, csak tanácsadói szerepet vállal az együttesnél.

Moggit hat évre tiltotta el a labdarúgástól az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC), de mivel nem hivatalos szerepet tölt majd be a csapatnál, így a FIGC nem tehet ellene semmit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!