Friss hírek

2008.08.27. 13:21

Pénteken indul a VII. Vidor Fesztivál

<p>A korábbi évekhez hasonlóan idén is elkeltek elővételben a jegyek a pénteken kezdődő nyíregyházi Vidor Fesztivál színházi programjaira. A díjkiosztó gálán túl már csak négy kamaraszínpadi előadásra lehet belépőt váltani - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szatmáriné Páskai Anikó, a Móricz Zsigmond Színház munkatársa.</p>

Az idén hetedik alkalommal megrendezett Vidor Fesztivál versenyprogramjában hét nagy-, illetve 14 kamaraszínpadi előadás szerepel. A programsorozat a budapesti József Attila Színház Taylor: Legyen a feleségem című vígjátékának előadásával indul. A következő napokon a Vígszínház Az élet, mint olyan, a Madách Színház a Jövőre, veled, ugyanitt, a Thália Színház a Szerelmi Körutazás, az Új Színház a Tisztújítás, a Radnóti Színház a Bunbury, a Vidámszínpad pedig a Fogadósnő című darabját mutatják be a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban. Ezekre az előadásokra elkelt minden jegy, az érdeklődők már csak a díjkiosztó gálára válthatnak belépőt - tájékoztatott Szatmáriné Páskai Anikó.

A kamaraszínpadi játékok közül is már csak négy darabra lehet jegyet kapni, így a TÁP Színház a Keresők, a HOPPart Társulat a Halálkemény, a KoMa Társulat a Plazma, valamint a Vidám Színpad a Szerelmes hal című előadásokra.

A Vidor Fesztiválon nem csak színházi előadások várják a közönséget. A csaknem négyszáz program között, egyebek mellett, utcaszínházi performanszokat nézhetnek meg a fesztiválozók, valamint péntektől szeptember 6-ig minden nap ingyenes világzenei koncerteken is részt vehetnek.

A Vidor Fesztivál részletes programja a: www.happyartfestival.hu/2008/ oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!