Helyi közélet

2012.10.16. 12:27

Keressük a megye legjobb iskoláját! - Angolul buzdít szavazásra a Selyemréti

Miskolc - Nem mindennapi módon hajrázik portálunkon a "Megye legjobb iskolája" szavazásban a miskolci Selyemréti Általános Iskola.

Miskolc - Nem mindennapi módon hajrázik portálunkon a "Megye legjobb iskolája" szavazásban a miskolci Selyemréti Általános Iskola.A Selyemrétisek ugyanis eljuttattak szerkesztőségünkhöz egy "kampány" videót, amelyben angol nyelven röviden beszélnek - egy Erik és egy Kevin nevű fiatal - sulijukról és arra kérik a látogatókat, hogy szavazzanak az ő iskolájukra a Borsod Online a "Megye legjobb iskolája" elnevezésű játékában.

Mit is fűzhetnénk hozzá? Profi!

ÉM


Itt lehet szavazni az iskolákra!


Sárospatak - Még mindenki szavazhat kedvenc iskolájára. Játékunk a jövő héten zárul.

Borsod-Abaúj-Zemplén – Október 24-én zárjuk szavazós játékunkat, addig minden kattintás számít.

Tiszaújváros – Október 24-ig van lehetősége szülőknek, pedagógusoknak, tanároknak, diákoknak, és volt tanulóknak, egyszóval bárkinek és mindenkinek szavaznia arról, hogy melyik is legyen Borsod-Abaúj-Zemplén megye legközkedveltebb általános- és középiskolája.

Miskolc – Melyik lesz a megye legjobb iskolája? Amelyik a legtöbb szavazatot kapja.

Miskolc – Mindenki szavazzon kedvenc iskolájára! Már nincs sok idő.

Miskolc – A diákok ismerősének az ismerőse is a Jókaira szavazott.

Miskolc – Napról napra egyre többen szavaznak kedvenc iskolájukra, játékunk félidejében több mint 19 ezren kattintottak valamelyik intézményre. Még mindig keressük a megye legjobb iskoláit, úgyhogy érdemes bekapcsolódni játékunkba.

Miskolc. A húszezret is meghaladta a szavazatok száma a Borsod Online-on folyó versenyben, amelyben a megye legjobb iskoláit keressük.

Szerencs – Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában