Friss hírek

2010.03.09. 09:30

Szándékos gyújtogatás okozta a tüzet szilveszterkor Szigetszentmiklóson - TV2 Tények

<p>Valaki meggyújtotta a plafonon lévõ hangszigetelõ szivacsot, ezért csaptak fel a lángok egy szigetszentmiklósi szilveszteri buliban - közölte a most elkészült tûzvizsgálati jelentésre hivatkozva a TV2 Tények címû mûsora. A tûzben 12-en sérültek meg, közülük ketten súlyosan. A helynek nem volt mûködési engedélye, korábban éppen azért nem nyithatott meg, a pincehelyiség ugyanis nem felelt meg a tûzvédelmi elõírásoknak.</p>

A tûzoltók szerint valaki szándékosan gyújtotta meg a hangszigetelõ szivacsot, ez okozta a tüzet a szigetszentmiklósi pincehelyiségben szilveszter este. A lángok pillanatok alatt terjedtek szét a tánctérrõl, ráadásul a hátsó vészkijárat is zárva volt. A TV2 Tények címû mûsorában elhangzott, hogy többen kártérítést akarnak, és beperelik a pince tulajdonosát.

Egy ötvenfõs társaság búcsúztatta az óévet Szigetszentmiklóson, amikor a pincehelyiségben felcsaptak a lángok. A tûzben 12-en sérültek meg, közülük ketten súlyos állapotban kerültek kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!