Csupán három meccs lehet

Csupán három meccs lehet
A megyei labdarúgó bajnokságokban csak három helyen vállalkoznak arra, hogy meccset rendezzenek.

Az özönvízszerű esőzések miatt ma délig folyamatosan futottak be megyei labdarúgó szövetséghez a megyei I. és megyei II. osztályban a mai napon mérkőzés rendezésere kötelezett csapatok részéről az értesítések, hogy pálya víz alatt áll, azon a délutánra kiírt bajnokikat nem lehet megrendezni. Összesen 15 helyszínről érkezett ilyen tartalmú bejelentés.

– A megyei I. osztály 29. fordulójában, a mai találkozók közül csupán a Tiszalúc – Sátoraljaújhely mérkőzésen, míg a megyei II. osztály Közép csoportjának 26. fordulójában az Emőd – Felsőzsolca és a Tiszapalkonya – Megyaszó bajnokin indulhat útjára a labda 17 órakor, amennyiben a játékvezetők is alkalmasnak találják a pályát a játék megrendezésére, azok után, hogy ezen meccsek rendezői ma délig tartalmú ilyen nyilatkozatot tettek – mondta Balázs András, a megyei labdarúgó szövetség elnöke. – A többi pályán, összesen 15 helyszínen, a megyei I. osztályban, Nyékládházán és Szalonnán, a megyei II. osztályban, az Északi csoportban Nekézsenyben, Parasznyán, Edelényben, a Keleti csoportban Bodrogkisfaludon, Pálházán, Göncön, Sárospatakon, Pácinban és Tokajban, míg a Közép csoportban Sajószögeden, Bükkzsércen, Vattán és Sajóvámoson nem lesz meccs, ide sem a játékvezetőknek, sem a vendégcsapatoknak nem kell elutazniuk.    
  

Megrendeznék

Megyei I. osztály, 29. forduló: Tiszalúc – Sátoraljaújhely. Tiszalúc, 17.00.

Megyei II. osztály Közép csoport, 26. forduló: Emőd – Felsőzsolca. Emőd, 17.00.Tiszapalkonya – Megyaszó. Tiszapalkonya, 17.00.

 

Nem rendezik meg

Megyei I. osztály, 29. forduló: Nyékládháza – Sajókaza,Szalonna – Tállya.

Megyei II. osztály Északi csoport, 26. forduló: Nekézseny – Mályinka, Parasznya – Homrogd, BTE Edelény – Bódvaszilas.

Megyei II. osztály Keleti csoport, 26. forduló: Bodrogkisfalud – Mezőzombor, POSA FC Pálháza – Szalaszend, Gönc – Mikóháza, Sárospatak – Mád, Pácin – Erdőhorváti, Tokaj – Györgytarló.

Megyei II. osztály Közép csoport, 26. forduló: Sajószöged – Sajósenye, Bükkzsérc – Nyírjes-Szirma, Vatta – Harsány, Sajóvámos – Szirmabesenyő.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek