Csupa ötös: várjuk a színjelesek fotóit

Akt.:
Debrecen – Jutalmuk: megjelenés az újságban és egy kultúrparki belépő.

A Naplóban az idén is megjelennek megyénk kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő általános iskolásai. Jutalmuk ­ az újságban való megjelenésen kívül ­ ingyenes belépő a Nagyerdei Kultúrparkba. Ehhez mindössze azon Csupa ötös oldalt kell magukkal vinniük a diákoknak, amelyen a fotójuk szerepel.

Július 31-ig lehet jelentkezni

A Naplóhoz beérkező képeket, adatokat folyamatosan dolgozzuk fel, így a következő hetekben számos Csupa ötös oldallal jelenünk meg. Kérjük a diákok és szülők türelmét!

A bizonyítványok fénymásolt oldalát a Naplóban rendszeresen megjelenő Csupa ötös kuponra ragasztott színes, eredeti fotóval együtt július 31-ig juttathatják el szerkesztőségünkbe személyesen, hétköznaponként 9­-15 óra között, vagy postán a következő címre: Hajdú-bihari Napló, Debrecen, Dósa nádor tér 10., 4001. A borítékra nagybetűkkel írja rá: CSUPA ÖTÖS!

Kérjük, csak olyan képet hozzanak-küldjenek, amelyből van másolatuk, mert a képeket nem gyűjtjük, így azokat nem áll módunkban visszaadni. Csak eredeti fotókat várunk; nyomtatott, fénymásolt kép nem alkalmas arra, hogy megfelelő minőségben közöljük.

Szakmunkásbizonyítvány és munkalehetőség

Címkék: