Csúcsforgalom az utakon, a temetőkben

Sokan ülnek autóba szombaton és vasárnap, hogy felkeressék szeretteik sírját - illusztráció
Sokan ülnek autóba szombaton és vasárnap, hogy felkeressék szeretteik sírját - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Borsod-Abaúj-Zemplén – Fokozott figyelmet igényel a sofőröktől, hogy elkerüljék ezen a hétvégén a baleseteket.

Sokan ülnek autóba szombaton és vasárnap, hogy felkeressék szeretteik sírját, így egy átlagos hétvégi forgalomhoz képest jóval több közlekedővel találkozhatunk az utakon. A balesetek elkerülése érdekében ezúton is kérünk mindenkit, hogy legyenek türelmesek és vezessenek a szokottnál is figyelmesebben, óvatosabban! Vagy kerüljék el a vezetéssel járó stresszt, válasszák a tömegközlekedési eszközöket.

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és az MVK Zrt. járatai a szombaton és vasárnap megszokott menetrend szerint közlekednek. Nem változik a vonatok közlekedési rendje sem, az intercity vonatok viszont több kocsival járnak a kegyeleti ünnepen.

A temetők körüli közlekedést sok helyen rendőrök és polgárőrök segítik majd. Figyeljünk magunkra és segítsük egymást!

ÉM


Parkolási rend az ünnepek alatt Miskolcon

Miskolc – A halottak napi megemlékezés ideje alatt a Régió Park Miskolc Kft. az alábbi parkolási rendet alkalmazza. tovább »

Több tűzesetre számít a katasztrófavédelem

Borsod-Abaúj-Zemplén – Általános tapasztalat, hogy mindenszentek idején emelkedik a tűzesetek száma. tovább »

Biztonságban a Mindenszentek hétvégéjén is

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kiemelt figyelmet fordít a „Halottak Napjához” kapcsolódó megemlékezési időszakra. tovább »

Mindenszentek – Temetők nyitva tartása és parkolás Miskolcon

Miskolc – A miskolci önkormányzati temetők nyitva tartásáról, a parkolás és behajtás rendjéről, az imaliturgiák időpontjairól Mindenszentek és Halottak Napján. Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Miskolc Holding Zrt. közleménye. tovább »

hirdetés


hirdet�s