Csoportos rablás elkövetőit keresi a rendőrség

Kazincbarcika – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat csoportosan elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Az elkövetők 2010. február 25-én az éjszakai órákban behatoltak egy Kazincbarcika, Lórántffy Zsuzsanna úton lakó idős férfi házába, ahol a sértettet arra kényszerítették, hogy részükre készpénzt adjon át, továbbá a lakásból motoros fűrészeket tulajdonítottak el.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000,- Ft. díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni az tegyen személyesen bejelentést a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.). Bejelentés tehető továbbá a bűnügyi osztály 06-48/510-550/54-30-as telefonszámán, illetve az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon, vagy bármely rendőri szervnél.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei RFK Kommunikációs Iroda -