Csoportos garázdaság a Váci úton

Budapest, 2015. július 12. Rendőrök Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton, a 168. szám előtt 2015. július 12-én. A rendőrséghez bejelentés érkezett, hogy egy nagyobb társaság erőszakos módon viselkedik. A bejelentő arról is tájékoztatta a hatóságot, hogy lövésszerű hangokat is hallott. A kiérkező rendőrök három főt szabálysértés elkövetése miatt előállítottak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint személyi sérülés az esettel összefüggésben nem történt. A BRFK XIII. kerületi rendőrkapitánysága csoportos garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
Budapest, 2015. július 12. Rendőrök Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton, a 168. szám előtt 2015. július 12-én. A rendőrséghez bejelentés érkezett, hogy egy nagyobb társaság erőszakos módon viselkedik. A bejelentő arról is tájékoztatta a hatóságot, hogy lövésszerű hangokat is hallott. A kiérkező rendőrök három főt szabálysértés elkövetése miatt előállítottak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint személyi sérülés az esettel összefüggésben nem történt. A BRFK XIII. kerületi rendőrkapitánysága csoportos garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2015. július 12., vasárnap (MTI) – Csoportos garázdaság gyanújával indult nyomozás, három ember ellen pedig szabálysértési eljárás a XIII. kerületben, a Váci úton vasárnap délután történtek miatt – közölte a rendőrség az MTI érdeklődésére.

A rendőrség segélyhívó számára érkezett bejelentés szerint egy nagyobb társaság erőszakosan viselkedett az utcán és lövésszerű hangok hallatszottak – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök igazoltatták a helyszínen tartózkodókat és közülük három embert szabálysértés miatt előállítottak.

Az eddigi információk szerint személyi sérülés az esettel összefüggésben nem történt.

– MTI –