Csoportos erőszak Kesznyétenben – Megszólalt a 16 éves lány édesanyja

Akt.:
A Megyei Törvényszék folyosóján a tárgyalás előtt
A Megyei Törvényszék folyosóján a tárgyalás előtt - © Fotó: TB
Kesznyéten – Az édesanya elmondta, hogy a lányát a kórházban megfürdették, még mielőtt mintákat vettek volna róla, s a nőgyógyászati vizsgálaton is csak 24 óra múlva esett át.

Mint arról már beszámoltunk, a gyanú szerint heten megerőszakoltak egy fiatal lányt Kesznyétenben. Hat fiatal férfit már hétfőn előzetes letartóztatásba helyezett a Miskolci Járásbíróság, hetedik társuk pedig kedden a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon adta föl magát.

A bíróság közleménye szerint tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Az eset még június 15-én történt, az első rendű gyanúsított az áldozatot cigarettával kínálta. A marihuánás cigarettától elkábult, majd a férfi egy társával egy romos házba vitte, ahol hárman megerőszakolták, majd egy másik lakásban öten is szexuális erőszakot követtek el a lányon.

img_4327

Sok a drogos fiatal

Az áldozat édesanyja, Turóczi Csabáné nem szeretné, ha hasonló dolog történne a faluban, bár szerinte – mivel sok a drogos fiatal – eddig is voltak hasonló esetek, csak eddig senki nem mert feljelentést tenni. A kisebbik lányát is megfenyegették már.

img_4349

Késve vizsgálták meg?

„Az eset este kilenc és hajnal egy között történt, akkor kezdtük el keresni. Akkor előjött, valaki hazahozta, s bedobta a porta másik oldalán. Amire emlékezett, elmondta, de már többet is hallottunk az esetről” – mondta az édesanya a Tényeknek. Mint mondta, lányát megviselték a történtek, még pszichológushoz nem tudtak menni vele. Úgy tapasztalta, nem kaptak elég segítséget. Lányát a kórházban megfürdették, még mielőtt mintákat vettek volna róla, s a nőgyógyászati vizsgálaton is csak 24 óra múlva esett át.

ÉM-TB


Egy tizenhat éves lányt erőszakolt meg hét fiatal férfi Kesznyétenben

Egy tizenhat éves lányt erőszakolt meg hét fiatal férfi Kesznyétenben

A marihuánás cigarettától a lány végtagjai zsibbadni kezdtek, majd egy romos házba kísérték, ahol további cigarettára gyújtottak. Ezt követően a kábult állapotban levő sértettel szemben szexuális erőszakot alkalmaztak akarata ellenére, de itt még nem értek véget a lány borzalmai…
A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .