Életstílus

2010.05.21. 06:44

Napi horoszkóp - péntek

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

A Kos szülöttek egy része ma átélheti, hogyan kerítik sorsát nem várt események hatalmukba. Egyes Kosok szűkében vannak az eszközöknek. Most bosszulja meg magát az, hogy bizonyos dolgokban túlságosan könnyelműen bánt a pénzével. A nap folyamán fordítsa érdeklődését magánügyei felé! Mindazoknak, akik értenek ahhoz, hogy a kínálkozó alkalmakat megragadják, nem is sejtett jutalomban lesz részük a szerelemben.

Bika 04.21.-05.21.

Ilyen kiismerhetetlen emberrel már régen nem találkozott, az egyszer biztos! Minden szava, minden mozdulata kétértelmű, mosolya pedig néha inkább grimasznak tűnik, mint igazi örömnek, és még az egyértelmű gesztusokba is tud valami furcsát csempészni. Egy szó, mint szár, egyszerre vonzza és taszítja, ugyanakkor nem tud ellenállni a személyiségének. Vigyázzon, mert könnyen megégetheti magát!

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma különösen rosszul viseli a szigorú főnököket, az Önön uralkodni vágyó barátokat, vagy az akaratát minden körülmények között érvényesíteni akaró partnert. Megpróbál közülük kitörni. Egyes Ikreknek annyira erős a szabadság iránti vágyuk, hogy még attól sem riadnak vissza, hogy szerződést szegjenek azért, hogy végre kitombolják magukat. Azért alaposan gondolja előbb végig ennek a következményeit!

Rák 06.22.-07.22.

Ragadja üstökön szerencséjét, higgye el, még mindig érdemes! Váratlan üzleti ajánlatot kaphat, ne térjen ki előle! Vonja be terveibe munkatársait, így egy csapásra két legyet üthet! A sikereire féltékenyek támogatni fogják, és ez a továbbiakban Önnek is hasznára lehet. A Rák-hölgyek számára kiemelkedően jelentős nap ez a mai: meggyőződhetnek partnerük hűségéről és komoly szándékairól.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Az Ön hajója nem kaphat léket, és mivel az Oroszlán jó kormányos, a zátonyokat és jéghegyeket is ügyesen kikerüli. Ha ebben a hitében próbálja megingatni valaki, attól azonban óvakodjék. Ön most jó széllel, dagadó vitorlákkal szeli életének vizeit, és már igencsak közeledik a szárazföldhöz, ahol úgy érzi majd, hogy végérvényesen révbe ért. Csak türelmesen ki kell várnia ezt az időt.

Szűz 08.24.-09.23.

Jobbára kellemes hatások várhatók a mai napon. Valaki egy igen fontos dologban siet a segítségére, és a közös siker elégedettséggel és örömmel tölti el mindkettőjüket. Az apróbb anyagi természetű gondok most nem tűnnek olyan komolynak, és a megoldásuk sem teljességgel lehetetlen. Kizárólag az Ön hozzáállásán múlik, hogyan alakulnak a dolgok, és azon, hogyan képes kiaknázni lehetőségeit.

Mérleg 09.24.-10.23.

Ma sehogyan sem lehet túljárni az Ön eszén. A felmerülő akadályok elhárítására támad egy remek ötlete. Mindenből hasznot akar húzni, és ehhez meg is vannak a sajátos módszerei. Bármibe is kezdjen bele, most csakis győzelemre számíthat. A szerelemben is van néhány fantasztikus elképzelése arra vonatkozóan, hogy hódíthatná meg Őt. Nincs mire várjon, azonnal kezdjen hozzá a hódításhoz.

Skorpió 10.24.-11.22.

Kedvese állhatatosan kitart Ön mellett. Ez azonban ne tegye elbizakodottá, mert félrelépései (ha vannak) erősen befolyásolják ezt a kellemes állapotot. Hamisságra semmiképpen ne adja a fejét, más tekintetben sem, mert azt az Ön egyenes jelleme nem viselné el. Előbb-utóbb lelkiismeret-furdalás gyötörné, és akkor aztán csak azon törné a fejét, hogyan is lehetne a dolgot visszacsinálni. Mindig jobb az egyenes út!

Nyilas 11.23.-12.21.

Ahhoz, hogy boldog legyen, nem elég a csillagok kedvező állása, akarnia is kell. Van néhány dolog, amiben jelentősen változtatnia kellene. Makacsságával megkeserítheti partnere életét, és hiába a szép karrier, ha otthon szemrehányást kap társától, amiért a munkán kívül az égvilágon semmi sem érdekli Önt. A május a szerelmi életében is gyökeres változást hozhat, de ez csak később körvonalazódik.

Bak 12.22.-01.20.

Ezt a napot mindenestől felejtse el! Vegye úgy, mintha nem is létezett volna, mintha bele sem került volna a naptárba. Amikor pedig már látszólag megnyugodott az Önt körülvevő viharos „óceán”, ismét kezdődik minden a legelejéről. Ne is gondoljon tehát arra, hogy mi történt, inkább amilyen gyorsan csak lehet, verje ki a fejéből a mai nap eseményeit. Feleslegesen okozna önmagának fejfájást ebben a helyzetben!

Vízöntő 01.21.-02.19.

A nagy izgalomban elfeledett valamit, és ez családi perpatvarhoz vezet. Ezen aztán jól felbosszantja magát, és dacosan félrevonul. Ma társasága sem deríti jobb kedvre, úgy érzi, unja az egészet. Ilyenkor jótékonyan hatna egy kaland, de ne menjen fejjel a falnak! Ha olvasmányaival, mozival, színházzal vigasztalódna, nem bonyolódna méltatlan helyzetekbe. Érdemes lenne ezen elgondolkodni, nem?

Halak 02.20.-03.20.

Az élet néha a túlságosan óvatos Halak szülötteket is megajándékozza a szenvedély hatalmas kalandjával. Ne térjen ki hát előle Ön sem! Egyszer Ön is belekóstolhat a tiltott gyönyörök ízébe. Higgye el, ma nem fogja megbánni, ha olyasmit tesz, amit egyébként soha nem bocsátana meg magának. Néha szükség van arra, hogy egy rövid időre letérjünk a helyes útról – rövid idő múlva úgyis újra visszazökken.

 



</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!