Friss hírek

2009.05.13. 11:34

Dunakeszi fölött a világbajnokok

<p>A"földi és vízi" sportágak világbajnokaival, illetve motoros és vitorlázó repülőkkel találkozhatnak az érdeklődők jövő hét szombaton a dunakeszi repülőtéren tartott repülőnapon. A népszerű sportolók - köztük Besenyei Péter, Cseh László, Kammerer Zoltán és Erdei Zsolt - Gulyás György vitorlázó repülő világbajnok meghívására érkeznek az eseményre. A Világbajnoki Repülőnapon a repülőtér szabadon látogatható.</p>

A dunakeszi születésű Gulyás György vitorlázó-repülőgép világbajnok meghívására neves pilótatársai, illetve "földi és vízi" sportágak világbajnokai vesznek részt jövő hét szombaton a dunakeszi repülőtéren tartott repülőnapon - tájékoztattak közleményükben a szervezők.

A Világbajnoki Repülőnapon Gulyás György vendégei lesznek Besenyei Péter, Tóth Ferenc, Bártfai Krisztián, Szilágyi János és Domokos András pilóták, valamint Kovács Katalin, Cseh László, Kammerer Zoltán, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István, Balzsay Károly, Kovács Ágnes és Gyulai Zsolt.

A Zlin, Cessna, AN2-es motorosok mellett vitorlázó gépek is felemelkednek majd a dunakeszi reptér füvéről, fedélzetünkön világbajnok pilótákkal és világbajnok utasaikkal.

A május 23-i Világbajnoki Repülőnapra a szervezők várják mindazokat, akik szeretnének találkozni a sportolókkal, illetve megismerkednének a repüléssel és a gépekkel. A repülőtérre ezen a napon mindenkinek szabad a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!