Csók-rekord a Szigeten!

Illusztráció
Illusztráció

14 ezer hatszázan csókolóztak vasárnap este a Szigeten – tájékoztatta hétfőn a Független Hírügynökséget Simor Zsuzsa, a BORS napilap marketing igazgatója. 

Ezzel ismét csók-rekord dőlt meg Magyarországon – két hónapon belül már másodszor.

A BORS szórakoztató napilap felkérésére vasárnap este kilencre várták a csókolózni vágyó párokat a Nagyszínpad elé. Alighogy befejeződött a Sinéad O Connor koncert, a csókolózó párok már el is foglalták a terepet a nagyszínpad előtt. Simor Zsuzsa elmondta: bár még nem tudnak végleges számot mondani, az már biztos, hogy megdőlt a korábbi – szintén Magyarországon felállított – csók-rekord.

Legutóbb két hónapja, június 9-én állította fel Magyarország a “Legtöbb egyszerre csókolózó pár” Guiness-rekordját. A Kossuth téren több mint 13 ezren csókolóztak, ezzel Magyarország megdöntötte a Fülöp-szigeteken felállított korábbi csók-rekordot. Két évvel ezelőtt is rekord született, akkor az Erzsébet hídon 12 ezren csókolóztak. Három éven belül tehát Magyarország háromszor is megdöntötte a csók-rekordot. Ezúttal a Szigeten, ahol a nemzetközi csók-kavalkádban csaknem tizenötezren vettek részt.

Kapcsolódó anyagok: