Csodát nem remélnek, de…

Miskolc – A Magyar Közút Kht. folyamatosan módosítja a 3-as számú főút miskolci kivezető szakaszán a jelzőlámpák programozását, és a reggeli órákban 6-8 óra között, azok hosszabb szabadjelzést adnak a „be” irány számára.

A többletkapacitások a városhatárból a Sajószigeti út elágazásáig biztosíthatók oly módon, hogy az ott lévő csomópontokon, egyes mellékirányokban járműérzékelő detektorokat helyezünk el, és a nem igényelt zöld időkkel a főirány szabad jelzését „megnyújtjuk” – tájékoztatta lapunkat Sass István, a cég osztályvezetője. Hozzátette: ettől nem reméljnek csodát, de várhatóan az M30-as autópálya felhajtó ágai a reggeli csúcsban is elérhetők lesznek, illetve a módosítás a Sajószigeti „egér” út még nagyobb mértékű igénybevételére ösztönzi a közlekedőket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s