Csodahólánc és szex egy helyen – a nyíregyházi oszlopokon is

Csodahólánc és szex egy helyen - a nyíregyházi oszlopokon is
Csodahólánc és szex egy helyen - a nyíregyházi oszlopokon is

Nyíregyháza – Biztosan Önök is találkoztak már a póznákon egy sárga alapon piros betűkkel írott hirdetésre, amin ennyi olvasható – Csodahólánc. A szöveg alatt mindössze egy telefonszám látható, semmi egyéb információ. A SZON tett egy kísérletet arra, hogy mindenki megtudhassa – mi a fene az a csodahólánc. 

A hirdetés külön pikantériája, hogy a csodahólánc gyakran kiegészül erotikus és potencianövelő szövegekkel. Természetesen mindegyiknél ugyanaz a bűvös, rengeteg ötöst tartalmazó telefonszám díszeleg. Szinte magam előtt látom azt a honfitársunkat, aki veszi a fáradtságot és felhívja a csodahólánchoz tartozó telefonszámot. A vonal túlsó végén egy érces női hang szól a készülékbe – „Mit szeretnél rossz fiú? Van itt minden, csodahólánc, vagy potencia növelő, de ha azt szeretnéd teljesítem minden kívánságodat!”

Ez természetesen csak egy elképzelt helyzet, mivel mi három napon keresztül próbáltunk utolérni a csodahólánchoz tartozó telefonszámon valakit, aki elmondaná nekünk, hogy miről is szól ez a  hirdetés. Mondanom sem kell, nem jártunk sikerrel. A telefon kicsöngött, de senki sem vette fel.

Így elhatároztuk, hogy a Nyíregyháziak segítségét vesszük igénybe, hátha valaki tudja, mi is ez a csodahólánc. A belváros talán legforgalmasabb főterén kérdeztük a járókelőket. Több nyíregyházit állítottunk meg, de senki sem tudta pontosan, hogy mi is lehet a csodahólánc. A legtöbben csak találgattak – „Biztos valamilyen hólánc.”, de konkrétummal senki sem tudott szolgálni.

Eközben a világhálón bepötyögtük azt, hogy c-s-o-d-a-h-ó-l-á-n-c. Rengeteg találatot kaptunk, amelyek többsége fórum volt, s ki hinné, itt is arra keresték a választ, amire mi is. Egyszer csak fölfedeztünk egy honlapot, amely valószínűleg a csodahólánc hivatalos portálja lehet. Bőséges információval itt sem kápráztattak el, de legalább bebizonyosodott, hogy a csodahólánc az tényleg egy speciális hólánc. Arról, hogy a szex, a potencianövelő szer az miként jön a képbe, nem sikerült megtudnunk. Az egyetlen biztos információ az, hogy ha csodára vagy hóláncra lenne szükségünk hívjuk bátran a csupa ötös telefonszámot.

S, ha valaki fölveszi a telefont, nyilván az lesz ám az igazi csoda, s ki tudja, a végén talán egy hólánccal is gazdagabbak lehetünk.

Kapcsolódó cikkek:

-M. István-