Csípésektől hunyt el egy vadász Borsodban

Akt.:
Csípésektől hunyt el egy vadász Borsodban
Encs – Az elsődleges információk szerint lódarázs csípte meg azt a vadászt, aki a pamlényi erdőben életét vesztette.

Vasárnap, június 26-án két vadász magaslest ment rendbe hozni egy pamlényi erdőrészre. Egyikük a szerszámos ládával fölment, de szinte azonnal szólt társának, hogy ne menjen utána, mert nagyon sok fönt a méh. Miután lejött a létrán, társa fölment a szerszámos ládáért, de eközben egy ponyvával védte testét. Mire azonban újra leért a szerszámokkal, 64 éves barátja eszméletét vesztette. Ekkor a férfi telefonon kért segítséget és mivel a mentőhelikopter az erdő közepén nem tudott leszállni, elé vitte autóval eszméletlen társát. A mentősök azonban már nem tudtak segíteni a 64 éves férfin, aki a helyszínen elhalálozott. Az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján a vadászt lódarazsak csíphették meg és a csípések következtében vesztette életét.

A haláleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében szakértő bevonásával vizsgálja – tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Méhcsípéstől halt meg egy vadász Borsodban

Miskolc  (MTI) – Méhcsípés okozta egy vadász halálát vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pamlény térségében – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.