Cserebere arnóti módra

Baba-mama börze Arnóton
Baba-mama börze Arnóton - © Fotó: Bánhegyi Gábor
Arnót – Minden hónapban megrendezik a Baba-mama börzét az általános iskolában.

Bejárat a másik kapun – jelzi a felirat az arnóti általános iskola főbejáratánál, és sokat nem kell keresgélnünk, hogy megtaláljuk azt, ami másoknak is sikerült, az arnóti Baba-mama börzét.

Nem vagyunk sokan, de akik megjelentek, azok határozott céllal érkeztek, az alkalmi pultokon használt, de még nagyon jó állapotban lévő ruhák gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, valamint játékok, azok már egyértelműen a gyerekeknek.

Kártya – mutatja nekem a dobozba zárt kincsét Lili, aki 2 és fél éves kora minden határozottságával és pici csökönyösségével jelzi, ő bizony ettől már nem igazán szeretne megválni, sőt. Anyukája igazi édesanyai türelemmel próbálja csemetéjét az egyéb, inkább neki való játékok felé terelni, nem túl nagy sikerrel, mert Lili ugyan szemre vételezi az egész játékos traktus tartalmát, de a kártyákat tartalmazó dobozt nem hajlandó elengedni. Mellette egy valamivel nagyobb fiúgyermek, ő nemének és korosztályának megfelelően a játékrepülőt kormányozza a levegőben nagy szakértelemmel.

További részletek az Észak-Magyarországban.
hirdetés


hirdet�s