Csempészcigivel tömték a kis Suzukit

Csempészcigivel tömték a kis Suzukit
Gesztely, Miskolc – Háromszáznegyven karton csempészcigarettával bukott meg a Miskolc felé haladó Suzuki vezetője csütörtökön. Mint kiderütl, egy hónapja már megfogták egy nagyobb ukrán eredetű csempészcigaretta szállítmánnyal.  A Büntető törvénykönyv Lebukott a cigicsempész 2008.06.05. 

Rövid időn belül másodszor bukott meg csempészcigarettával az a férfi, akit csütörtökön állítottak meg a fináncok a 37-es főút Gesztely és Miskolc közötti szakaszán.

A kis Suzuki dugig volt ukrán eredetű, magyar zárjegy nélküli dohánytermékkel. A gépjármű csomagtartójából, a hátsó ülésről és az első ülés előtti részről összességében 3409 doboz cigaretta volt. A gépkocsit a Miskolci Fővámhivatal udvarára szállították és a pénzügyőrök pakolták ki a karosszériába tömött feketeárut. Sipos Jenő ezredes Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága szóvivője arról tájékoztatott, hogy a sofőr ellen jövedéki orgazdaság miatt büntetőeljárás indult. Lefoglalták az árut és gépkocsit is. Hozzátette, hogy ugyanennél az elkövetőnél, hasonló módon egy hónappal ezelőtt 7500 csomag cigarettát találtak a pénzügyőrök.
hirdetés


hirdet�s